Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 20:58

Αφιερωμένη στον Γιάννη, είμαστε μια γροθιά

Ικανοποιημένος και γεμάτος αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων της ομάδας φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο s.c. ο αρχηγός της Λάβας Απόλλωνας Κολιούσης.

Ο έμπορος αμυντικός με την μεγάλη συμβολή στη φετινή πορεία της Λάβας, τόνισε για το παιχνίδι: ''Ήταν ένα πολύ δυνατό και όμορφο ματς, μέσα όμως σε πολύ αθλητικά κάλα πλαίσια. Χαιρόμαστε για τη νίκη μας, ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες, άλλα εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε την υπεροχή. Μέχρι εδώ όμως, αφού θα πρέπει να πω ότι δεν έχουμε συνέλθει ακόμα από τον χαμό του πρώην μου συναθλητή και φίλου, Γιάννη Χριστοφορίδη... συνεπώς αυτή η νίκη αφιερώνεται από όλους μας στη μνήμη του. Κουράγιο στους οικείους του, να έχουν υπομονή και να τον θυμούνται πάντα''.
Όσο αφορά το τελευταίο ματς στη Μάρπησσα, ο Απόλλωνας Κολιούσης είπε πως η ομάδα του είναι έτοιμη και θα πάει για το καλύτερο: '' Για εμάς είναι ένα ματς όλη η χρονιά. Ελπίζουμε σε στραβοπάτημα του Άγιαξ και ελπίζουμε σε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, καθώς θέλουμε το πρωτάθλημα ως επιβράβευση της προσπάθειας και δικαίωση των κόπων μας. Είμαστε όλοι μαζί, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον αυτής της ομάδας''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares