×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 18:23

Επαφές της ΚΟΕ στη Σύρο για το «Vikelas Cup»

Στη Σύρο βρέθηκε αντιπροσωπεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), αποτελούμενη - μεταξύ άλλων - από τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο.Ε, κ. Δημήτρη Γρυπάρη και τον προπονητή Υδατοσφαίρισης της Εθνικής Νέων Ανδρών κ. Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το διήμερο 31/03-1/04/2016.

Η επίσκεψη του κλιμακίου της ΚΟΕ στο νησί της Σύρου, συνδέεται με την προετοιμασία της διοργάνωσης του τουρνουά Υδατοσφαίρισης Εθνικών ομάδων νέων ανδρών «Vikelas Cup», το φετινό καλοκαίρι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ερμούπολης από την Κ.Ο.Ε, τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και συνδιοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Αντιδημάρχους κκ. Γιώργου Παπαμανώλη, Σταύρου Γουσγουνέλη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γουλιέλμο Πρίντεζη και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Άκη Μπάιλα, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία και του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του Ν.Ο Σύρου.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, με 156 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιάδες, 4ος και 6ος Ολυμπιονίκης (2004 και 1996 αντιστοίχως), δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2002 και την Παρτιζάν το 2011 και ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους (27) στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού, αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του σύγχρονου ελληνικού water polo, με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο Σύρου, δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά του για την πραγματοποίηση ενός αθλητικού διήμερου camp στο νησί της Σύρου.

ΝΟ Σύρου

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares