Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 23:16

Ξένος: Είμαστε μία παρέα | Ήθελε τύχη το γκολ

Μετά από επτά (7) συνεχόμενα χρόνια στον ΑΟ Μυκόνου ο Σπύρος Ξένος έκανε ένα μικρό διάλυμα (1,5 χρόνο) και επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του.

Την φετινή χρονιά ο μέσος του ΑΟ Μυκόνου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελεί ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του προπονητή του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε από τα 45 μέτρα ήρθε να επιβεβαιώσει όλα τα προηγούμενα και την καλή κατάσταση από πλευράς ψυχολογίας και απόδοσης που βρίσκεται ο Σπύρος Ξένος.XENOS YPOGRAFH
Και για όσους δεν το έχουν δει μία ματιά στο βίντεο στο τέλος του άρθρου θα σας δώσει την εικόνα!
Εμείς, πάντα κοντά στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες, βρήκαμε τον Σπύρο Ξένο και μιλήσαμε μαζί του και μιλήσαμε για τον φετινό ΑΟ Μυκόνου και το μυστικό της επιτυχίας: ''Ήταν μία περίεργη χρονιά... αργήσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί. Όπως ξέρεις αυτή η ομάδα αποτελείται από μια παρέα φίλων που είναι σαν οικογένεια.. Αυτό είναι το μυστικό και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μου. Όλα αυτά τα παιδιά είναι ο λόγος να παίζεις και να χαίρεσαι το ποδόσφαιρο... Tο μυστικό μας; Η λέξη και η σημασία ομάδα ... Αποτελείται από ερασιτέχνες πραγματικούς ποδοσφαιριστές, χαρακτήρες που ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να τα δίνουν όλα ο ένας για τον άλλον... Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα γύρισα και ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ, πράγμα που έπαιξε ρόλο και στο πως με δέχτηκαν όσοι απαρτίζουν τον ΑΟ Μυκόνου. Εμείς σεβόμαστε την ιστορία του ΑΟ Μυκόνου που υπηρετούμε πολλά χρόνια και παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα ματς''.
Η απάντηση για το θαυμάσιο γκολ που πέτυχε; ''Το γκολ πήγε εκεί που δύσκολα μπορεί να αντιδράσει κάποιος τερματοφύλακας. ήθελα η μπάλα να πάει δυνατά στην εστία και γνωρίζοντας καλά το γήπεδο και τον αέρα και με αρκετή δόση τύχης, πήγε εκεί που τελικά ήθελα''.
Το γκολ στο 4:00

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares