×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 19:59

Δαμιανίδης και Ζερβουλάκος αποκλειστικά στο S.C.

Το Sport Cyclades εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές δηλώσεις και των δύο προπονητών του χθεσινού ‘’ντέρμπι’’, όπως εξελίχθηκε, μεταξύ Πανναξιακού και Άρη Νικαίας, το οποίο ‘’έγειρε’’ στους γηπεδούχους με 83-82 στην παράταση (71-71 κ.δ.).

Όπως διαπιστώνουμε, παρά τη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων, υπάρχει ταύτιση στις απόψεις τους, τόσο όσον αφορά το επίπεδο δυσκολίας και τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, όσο και για το μέλλον τους στην ομάδα, το οποίο σε αυτή τη φάση βάζουν σε δεύτερη μοίρα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ακόμη, ‘’αγκάθι’’ αποτελούν τα εκτός έδρας μακρινά ταξίδια, πόσο μάλλον στις δύσκολες εποχές που ζούμε:

Δημήτρης Δαμιανίδης(Πανναξιακός ΑΟΝ): «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, διότι με τις συνθήκες που είχαμε και τα προβλήματα τραυματισμών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με δύσκολες ομάδες, αφού έχανες από τον τελευταίο και κερδούσες τον πρώτο!»

Σε ερώτηση για το μέλλον του στην ομάδα, ο έμπειρος προπονητής απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα, όταν τελειώσει η χρονιά θα δούμε τι θα γίνει. Ο αρχικός μας στόχος να μείνουμε στην κατηγορία πραγματοποιήθηκε. Τα ταξίδια για μας φέτος ήταν μειονέκτημα από άποψης κούρασης αλλά και χρημάτων. Την επόμενη βδομάδα πάμε να κερδίσουμε στον Κάδμο».

Παναγιώτης Ζερβουλάκος(Άρης Νικαίας): «Ένα πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Το είχα πει από την αρχή ότι ήθελε διάρκεια, εμείς δείξαμε καλό πρόσωπο και σταθερότητα όλη τη χρονιά και έτσι κάναμε μια εύκολη σωτηρία, παρότι έχουμε ίσως το χαμηλότερο budget στην κατηγορία. Μεγάλη επιτυχία αυτό. Ένας μικρός άθλος θα έλεγα. Σήμερα ήρθαμε χωρίς άγχος σε μια δύσκολη έδρα, όπως έχουν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.»

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζουν πολύ τα εκτός έδρας ταξίδια και ποιο το μέλλον του στην ομάδα, είπε: «Τα εκτός έδρας όντως είναι ταλαιπωρία. Θα συζητήσω με τη διοίκηση μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Προς το παρόν στρεφόμαστε στην τελευταία αγωνιστική όπου με νίκη επί του Σπόρτινγκ στον Πλάτωνα θα ξεπεράσουμε το ρεκόρ 11 νικών στο πρωτάθλημα που κατέχει η ομάδα από την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, τη σεζόν 2007-2008 αν δεν κάνω λάθος».

ZERGOULAKOS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares