Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 23:05

Ήττα-Αποκλεισμός για την Περιφερειακή ομάδα

Για την προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων, η Περιφερειακή μας ομάδα γνώρισε την ήττα από την 14η Περιφέρεια, και έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον ημιτελικό του θεσμού.

Το σκορ, άνοιξε για τους νικητές ο Γούσιας στο 38' με κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 46' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στην αποστολή της Περιφερειακής ομάδας συμμετείχαν και δύο δικά μας παιδιά. Ο λόγος για τον Ανδρέα Δρόσο του Πανθηραϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, και για τον Δημήτρη Φραγκίσκο, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Για τη 14η Περιφέρεια, αποτελούμενη από παίκτες από τον Πειραιά, την Αθήνα και την Ανατολική Αττική αγωνίστηκαν οι εξής:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 14η(Tάκης Μακροδημήτρης): Πάρσον, Παπουτσής Λιάσκος, Παναγόπουλος,Αναστασίου, Γούσιας, Πετράι, Βιέννας,Παπαδόπουλος,Ντούνιας, Μπέκος.Αναπληρωματικοί: Φώτικας,Πάτσης, Χαραλαμπόπουλος,Ροδίτης,Τσιριγώτης,Σαλκιτζής.Η σύνθεση γιια την 15η Περιφέρεια, που απαρτίζεται από παίκτες από Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Χίο, Σάμο και Λέσβο ήταν η εξής:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 15η (Θοδωρής Θεοδώρου): Ζηρόπουλος,Ψωμαράς,Δωματάς,Δρόσος,Ράφτης, Αλαχούζος,Μαρίνος,Ξεζωνάκης,Κουντούρι,Χιωτέλης,Τρέχας.Αναπληρωματικοί: Καραμανώλης,Παπουτσιδέλης,Φραγκίσκος,Πατελίδας,Χατζηνικολάου,Μουνιούδης, Αμυρσώνης.
Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares