Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 00:55

Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Ιάλυσος‏

Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε σήμερα ο Ιάλυσος, που επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Ρόδου, που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στον πρώτο γύρο του θεσμού είχε αποκλείσει τον Πανθηραϊκό, εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική της έδρα, όπου διατηρεί το αήττητο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους, που απέκλεισε τη Δόξα Δράμας επικρατώντας με 0-2.

Η πορεία προς τον τελικό

Μετά την πρόκριση επί του Πανθηραϊκού (3-1 με ανατροπή), που είχε συνοδευτεί με παράπονα για τη διαιτησία από τους Κυκλαδίτες, ο Ιάλυσος επιβλήθηκε και του Αιολικού, επικρατώντας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0). Στο μοναδικό μέχρι σήμερα εκτός έδρας παιχνίδι του στο θεσμό, ο Ιάλυσος πέρασε και από το Κερατσίνι, όπου επικράτησε πάλι στα πέναλτι με 3-4 ( 1-1 η παράταση). Στον προημιτελικό οι Ροδίτες επικράτησαν του Ηροδότου με 2-1 (πάλι με ανατροπή), ενώ σήμερα, σφράγισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό, επικρατώντας της Τριγλίας με 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-1).

Αδιαμφισβήτητα, η πορεία του Ιάλυσου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η ομάδα της Ρόδου, διαδραματίζει ιδιαίτερα πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολύ ανταγωνιστικό 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 52 βαθμούς (μαζί με τον Εθνικό Πειραιά), μόλις επτά βαθμούς λιγότερους από τους πρωτοπόρους Ο.Φ.Η και Φωστήρα. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κάλεσμα του Πανθηραϊκού Για τον Μάρκο....‏ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares