Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 00:28

Στα "Τραβεστί'' δεν μιλάω... Δική μου η ευθύνη!

Προβληματισμένος για το μέλλον της ομάδας του παρουσιάστηκε με ανάρτηση που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα των φίλων του Πανναξιακού ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Αγγελής.

Σε καυστικό ύφος προς μία μερίδα ανθρώπων και με απολογιστικό σε αυτούς που αγαπούν την ομάδα ο κ. Αγγελής παίρνει την ευθύνη των λαθών πάνω του και παράλληλα συγχαίρει την αποστολή που ταξίδεψε στη Σαντορίνη, στην οποία συμμετείχαν και 8 δεκαεξάχρονα παιδιά.
Το ποστ του κ. Αγγελή
Σε κάποιους «τραβεστί» Πανναξιακούς που όταν η ομάδα κερδίζει από μέσα τους στεναχωριούνται και όταν η ομάδα χάνει ασκούν κριτική , καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος να προβληθούν, εγώ δεν θα τους κάνω τη χάρη να τους δώσω σημασία.
Σε όποιον αγαπάει πραγματικά την ομάδα ας έρθει κοντά να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να δώσει εκ των έσω λύσεις επί της ουσίας και όχι με πλούσια και παχιά λόγια.
Σε κάποιους άλλους που είμαι βέβαιος ότι αγαπούν την ομάδα, θέλω να τονίσω ότι εγώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την φετινή πορεία της ομάδας και εγώ θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να τραγουδάμε πάλι όλοι μαζί γεμάτοι χαρά με τις επιτυχίες της.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους 13 ποδοσφαιριστές που πήγαν στην Σαντορίνη μεταξύ των οποίων 8 ανήλικα (δεκαεξάχρονα) παιδιά και στον κόουτς Προμπονά.
Υ.Γ. Δύναμη σου οι ΥΓΙΕΙΣ οπαδοί σου!!!
*Το ραντεβού με τον κ. Αγγελή ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, όπου σε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης θα μιλήσει για όλους και για όλα!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares