Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 20:26

Εντυπωσιακή η Ρόδος απέναντι στον Αίγειρο

Μια Ρόδος να την πιείς στο ποτήρι! Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Αίγειρο Μυστεγνών, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1. Με τη συγκεκριμένη νίκη πέτυχε το 2/2 κι έφτασε στους 6 βαθμούς στη μάχη για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Ρόδος είχε το πάνω χέρι κι από την αρχή φάνηκε η εξέλιξη τους ματς. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτήχησαν να προηγηθούν με 3-0 βάζοντας ουσιαστικά-γερά θεμέλια για μια εύκολη επικράτηση.Η επανάληψη βρήκε τη Ρόδο να διευρύνει κι άλλο το σκορ, φτάνοντας στο τελικό 5-1.

Ο Αίγειρος Μυστεγνών εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί στο γήπεδο.Επόμενη δοκιμασία για τη Ρόδο, την Κυριακή στη Σαντορίνη.Το ματς:Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις επιθετικές τους βλέψεις και την όρεξη για νίκη που θα συνδυαστεί με πολλά γκολ.

Η πρώτη απόπειρα έγινε μόλις στο 4’. Ο Γκόγκας επιχείρησε την σέντρα και ο Αρχοντούλης έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το τέρμα. Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Αρχοντούλης απείλησε. Έκανε την κάθετη πάσα στον Αμανατίδη, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Ρόδος δεν σταμάτησε την πίεση και στο 9’ ο Γκόγκας έκανε το συρτό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Αίγειρου απέκρουσε με τα πόδια. Στο 12’ οι προσπάθειες της Ρόδου για γκολ καρποφόρησαν. Ο Δελαπόρτας πάσαρε με ωραίο τρόπο στον Αμανατίδη, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα κι έκανε το 1-0.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Θεοδοσίου έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Αρχοντούλη κι ο Λίλα τον ανέτρεψε εντός της περιοχής. Ο διαιτητής, κ. Μανούχος έδιξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης.Στο 34’ η Ρόδος, βρέθηκε κοντά στο 3-0 με σουτ του Αρχοντούλη.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 43’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Γκόγκα κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Παυλίδη. Στο 48’ ήταν η φάση του αγώνα με ένα εντυπωσιακό γκολ στο παραθυράκι από τον Δελαπόρτα! Ο Αίγειρος με απρόσμενο τρόπο μείωσε σε 4-1 στο 82’ με τον Συβρή, με διαγώνιο σουτ.

Κι ενώ δεν είχαν κοπάσει οι… πανηγυρισμοί η Ρόδος σημειώσε άλλο ένα τέρμα κάνοντας το 5-1 με σουτ του Παυλίδη.Η φάση του αγώνα:Ανήκει στον Δελαπόρτα και το γκολ που πέτυχε με μακρικό σουτ στο παραθυράκι του αντίπαλου τέρματος.

MVP: Ο Γιώργος Δελαπόρτας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή νίκη της Ρόδου, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους συμπαίκτες τους.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος (Ορφανίδης Σάββας): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης (69’ Ιμεραλιλάϊ), Τζιβίλογλου (51’ Νικήτας), Αμανατίδης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Γκόγκας, Παυλίδης.

Αίγειρος Μυστεγνών (Παπαλόπουλος Θεόδωρος): Κούμπας, Καππαγιάννης, Μουντζούρης (58’ Μαστραντώνης), Λεονιαρίδης, Τριλιάνος (58’ Κοντονίκας), Χριστοδούλου, Λίλα, Γιακαλής, Σεραφίγγος (16’ Τσίπας) Συβρής, Μαλακός.

xxsports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares