Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 22:59

Tinos Challenge και WIND‏ μαζί

Η διοργανώτρια αρχή του TinosChallenge είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η WIND υποστηρίζει τον 1ο ορεινό αγώνα συμβάλλοντας στην προσπάθεια της διοργάνωσης, αθλητές και συμμετέχοντες να ζήσουν όλοι μια μοναδική εμπειρία στο νησί της Τήνου!

Η WIND συνδέεται άρρηκτα με τους μαζικούς αγώνες δρόμου ενώ από το 2015 η εταιρία εισήλθε και στο ορεινό τρέξιμο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της δρομικής κοινότητας, του αθλητικού τουρισμού και της ανάδειξης του μοναδικού φυσικού κάλους της χώρας μας από άκρη σε άκρη.

Παράλληλα, με την WIND Running Team συνδέουν το όνομά τους ως «πρεσβευτές», αθλητές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως η Μάγδα Γαζέα, η Αναστασία Καρακατσάνη, ο Κώστας Γκελαούζος, ο Μάρκος Γκούρλιας και οι ορεινοί δρομείς Γιώργος Διαλεκτός και Γλυκερία Τζιατζιά. Πρόκειται για αθλητές που ξεχωρίζουν όχι μόνο για το ταλέντο αλλά και την αφοσίωση, την προσπάθεια και τους υψηλούς στόχους που θέτουν και πετυχαίνουν.

Γενικότερα η WIND Running Team αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, συνδρομητές και φίλους της WIND. Τα μέλη της ομάδας ξεχωρίζουν σε κάθε διοργάνωση με τις γαλάζιες εμφανίσεις. Με την ομάδα έχουν τρέξει περισσότεροι από 20.000 δρομείς ενώ ταυτόχρονα η εταιρία συνδέει τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη. Από το 2011 η WIND έχει προσφέρει σε κοινωνικούς φορείς όπως Φλόγα, Κιβωτός Του Κόσμου, ΕΛΕΠΑΠ, MDA Ελλάς, Ορφανοτροφείο Μέλισσα, Οι Φίλοι Του Παιδιού κτλ. περισσότερα από €500.000.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ομάδα ενημερώνει για τους αγώνες που στηρίζει, διεξάγει διαγωνισμούς, προσφέρει δωρεάν συμμετοχές, ταξίδια, μοιράζεται φωτογραφίες και video από αγώνες που τρέχει σε κάθε γωνιά της χώρας.

Στο πλαίσιο στήριξης αγώνων σε όλη την Ελλάδα η WIND προσφέρει στις διοργανώσεις / αθλητικά σωματεία τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες, διαθέτοντας το νέο ταχύτατο 4G δίκτυο της.

Ακολουθήστετην Wind Running Team στο Facebook: facebook.com/windrunningteam

Για νέες δηλώσεις συμμετοχής στον 1ο ορεινό αγώνα: TinosChallenge, επισκεφτείτε το: tinoschallenge.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares