×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 09:12

Συγκινητικό αντίο και ευχαριστώ απο τον Γιώργο Πρίντεζη

Ο Συριανός Διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, λίγες μέρες πριν βίωσε το πένθος με τον χαμό του πατέρα του.

Χιλιάδες ήταν ο κόσμος που θέλησε να σταθεί στο πλάι του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο ίδιος μέσα από ένα δημόσιο συγκινητικό μήνυμα στην σελίδα του στο fb αποχαιρετά τον πατέρα του και παράλληλα ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη του.
Διαβάστε τι γράφει ο Γιώργος Πρίντεζης
"Μπορει ενα μαρτυρικο κι εξαντλητικο εξαμηνο να φτασε στο τελος του με τον πιο ασχημο τροπο που δυστυχως περιμεναμε,μπορει να φυγες οπως τοσοι καλοι ανθρωποι που δυστυχως φευγουν,μπορει ο πονος να ναι τεραστιος,ομως η περηφανια μου για σενα θα μου μεινει μια ζωη κ θα χω να θυμαμαι ποσο καλος,ντομπρος κι αξιοπρεπης ησουν μεχρι την ημερα που σταματησες να με καταλαβαινεις.ακομα κι εκει δεν ηθελες να μας ενοχλεις αλλο κ προτιμησες να σαι σ ενα δωματιο για 15 μερες με καλωδια μεχρι να φυγεις απ το να βλεπεις το γιο σου κ τη γυναικα σου να στεναχωριουνται κ να συνεχιζουν να σε φροντιζουν.εσυ μου δινες θαρρος με 2 απλες κουβεντες κ παντα η μια απ τις δυο λεξεις που χρησιμοποιουσες ηταν η λεξη αξιοπρεπεια.εσυ μου δινες θαρρος σ ολα τα δυσκολα κ το παιζες αδιαφορος σ ολα τα ευχαριστα που μου συνεβαιναν επιτηδες.. κι ακομα κ φετος που απο τοτε που το μαθα,απ τη χειροτερη παραμονη χριςτουγεννων που ειχα κ δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου, βρηκες ακομα κι εκει το κουμπι μου να με ξανακανεις να σηκωθω απλως λεγωντας μου πως" οσο σε βλεπω να σαι για τα πανηγυρια λογω εμενα γινομαι ακομα πιο χαλια γι αυτο τραβα παιξε"!μου πηρε καιρο βεβαια αλλα ακομα κι εκει βρηκες τον τροπο σου!
μπορει να μην εχω μνμ σου μετα απο καθε αγωνα,μπορει να μην εισαι στη θεση που σου αρεσε,ομως ξερω πως θα τα βλεπεις ολα πιο καθαρα πλεον κ θα πινεις τα τσιπουρακια σου σε καποια θαλασσιτσα κι ας ηταν αυτη ο λογος που σε χασαμε.
Θα τα ξαναπουμε καπετανιο....
❤️
-Σας ευχαριστω ολους μεσα απ τη καρδια μου για ολα τα μηνυματα κ για τα συλληπητηρια που μου στειλατε!!!
-Ευχαριστω που σεβαστηκατε την επιθυμια μας να συνδραμετε στο χαμογελο του παιδιου αντι για καταθεση στεφανων!
-Να κανουμε αυτο που ευχαριστει το καθενα ξεχωριςτα κ μην ασχολουμαστε με χαζομαρες γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο κι ολα αλλαζουν απ τη μια στιγμη στην αλλη...
Να στε καλα!"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares