Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 18:37

Για μένα ομάδα είναι μόνο η Θύελλα… Θα είμαι δίπλα της!

Χθες γράψαμε σχετικά με τις εκλογές στην Θύελλα Καμαρίου, αναφέροντας ότι στο νέο Δ.Σ. υπήρξαν τρανταχτές παρουσίες και από την άλλη πλευρά εξίσου τρανταχτές απουσίες.

Μία από αυτές τις απουσίες είναι αυτή της «Ψυχής της ομάδας» όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, της κυρίας Άννας Λυγνού, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στην Θύελλα, αποφάσισε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην θέσει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Όμως παρόλα αυτά η κυρία Άννα –όπως εμείς την γνωρίζουμε- θέλησε να δηλώσειμέσω του sportcyclades.gr την στήριξη της στη νέα διοίκηση και να τονίσει ότι θα προσφέρει όπως μπορεί. Παράλληλα η κυρία Λυγνού, εκδήλωσε για ακόμη μία φορά την απίστευτη αγάπη που τρέφει για την ομάδα.

Διαβάστε τη δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της ομάδας μου και καλή δύναμη. Εγώ θα είμαι πάντα Θύελλα.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν θα μου αφήσουν χρονικά περιθώρια να ασχοληθώ εντατικά με την ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι εκεί δίπλα σε ότι μου ζητηθεί και σε ότι χρειαστεί και μπορώ να συνδράμω.

Για να συμμετέχεις σε ένα Δ.Σ. απαιτείται να έχεις έμπρακτη συμμετοχή και όχι μόνο λόγια.

Θα στηρίξω το νέο Δ.Σ. γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να υπάρχει αυτή η ομάδα, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Λάθη σίγουρα θα γίνονται γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως, όταν αγαπάς πραγματικά είσαι εκεί και στηρίζεις με κάθε τρόπο.

Γι μένα ομάδα δεν είναι τα πρόσωπα που τη διοικούν… ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ».

LIGNOY ANNA

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares