Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 14:45

Οι μοναδικοί Κυκλαδίτες στο ''άθλημα των δυνατών'' [vid-pics]

Το Σάββατο 28 Μαΐου στην αίθουσα της Σχολής πολεμικών τεχνών και Άρσης Βαρών Ολυμπιάδας Πάρου στην Παροικιά παραβρέθηκαν οι πρωταθλητές Παίδων και Νέων της Ολυμπιάδας Πάρου μαζί με τον προπονητή τους που απαρτίζουν τις Εθνικές ομάδες της Άρσης βαρών.

Οι τέσσερεις Πρωταθλητές της Ολυμπιάδας Πάρου είναι οι: Τσικλακίδης Δημήτρης, Τυρεκίδης Γεώργιος, Σοφιανίδης Χρήστος και Τυρεκίδης Αβραάμ με προπονητή τον κ. Γιώργο Τριανταφυλλίδη.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Ολυμπιάδας Πάρου που απαρτίζεται από 15 αθλητές έλαβε μετά από δυνατούς αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Παίδων και Εφήβων την 2η θέση και στις δύο κατηγορίες μεταξύ 54ων συλλόγων. Μια τεράστια επιτυχία του παριανού σωματείου που το καταξιώνει και το κατατάσσει ψηλά στο «άθλημα των δυνατών».

Τόσο τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις (ζετέ/αρασέ) αλλά και τα βάρη που σήκωναν στους "ώμους" τους οι νεαροί αθλητές.

Η Ολυμπιάδα Πάρου είναι η μοναδική σχολή στις Κυκλάδες που δραστηριοποιείται στην Άρση Βαρών με πολύ μεράκι και αγάπη για το συγκεκριμένο σπορ αφού και ο προπονητής της κ. Κάπαρης υπήρξε αθλητής της Άρσης Βαρών με σημαντικές επιτυχίες κατα το παρελθόν.

Από την Σχολή βραβεύτηκε ο Έπαρχος Πάρου / Αντιπάρου κ. Κώστα Μπιζάς καθώς και ο Δάσκαλος κ. Καρνέσης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ο Σχολή της Ολυμπιάδας Πάρου θέλοντας να προωθήσει και να αναδείξει το άθλημα της Άρσης Βαρών στην Πάρο προσφέρει σε όλα τα μέλη από 12 έως 18 ετών δωρεάν εγγραφή και συνδρομή. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6973926399 ή απευθυνθείτε στην σχολή όπισθεν Περιφερειακού Παροικιάς, Οδός Ιππ. Παπαβασιλείου.

DSC05659DSC05663DSC05664DSC05666

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares