Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 15:57

Ο Ρόσμπεργκ ελπίζει όλη του η κοκοτυχία να τελείωσε

Μετά την εγκατάλειψη στην Ισπανία και την κακή εμφάνιση στο Μονακό ο Νίκο Ρόσμπεργκ ταξιδεύει στον Καναδά με σκοπό να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες όπως και στην αρχή τής χρονιάς.

   "Περίμενα - κι είχα προετοιμαστεί - κάποιους δύσκολους αγώνες μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά εύχομαι στον επόμενο αγώνα να διώξω όλη την κακοτυχία μου μονομιάς" δήλωσε ο Γερμανός πιλότος.

    "Το σιρκουί στο Μόντρεαλ είναι ασυνήθιστο, με πολλές αργές στροφές οι οποίες συνδέονται με ένα καλό αριθμό από ευθείες, οπότε είναι μία πίστα πολύ απαιτητική και για τους κινητήρες αλλά και για τα φρένα. Είναι επίσης δύσκολος αγώνας και για τα ελαστικά και θα δούμε για δεύτερη φορά φέτος την ultrasoft γόμα τής Pirelli, το οποίο συνεπάγεται αισθητή μείωση των χρόνων των κατατακτήριων δοκιμών σε σύγκριση με πέρυσι" ήταν τα λόγια του επικεφαλής μηχανικού τής Mercedes, Πάντι Λόου.

Ο Αλόνσο θα αποφασίσει του χρόνου για το μέλλον του στη Formula 1

   Στο αθλητικό ένθετο τής Bild μίλησε ο Ισπανός οδηγός τής McLaren Honda και αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του στο άθλημα.

   "Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω πολύ την οδήγηση. Είναι η ζωή μου και το μόνο που ξέρω να κάνω πολύ καλά. Εάν τα μονοθέσια του χρόνου δεν είναι διασκεδαστικά, τότε θα αλλάξω κατηγορία. Είναι ένας στόψος για εμένα μία ημέρα να κερδίσω τις 24 ώρες του Le Mans."

Όσο για την αποχώρησή του από τη Ferrari, o 34χρονος Φερνάντο δήλωσε:

   "Θα ήταν πολύ επώδυνο για εμένα να τερμάτιζα πίσω από τις Mercedes ή τις Red Bull για έκτη ή έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Ήθελα να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τη Ferrari κι όχι τις κακές."

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Χάμιλτον επέστρεψε Απλά Χάμιλτον... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares