Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 00:50

Μία δυνατή διοίκηση και εδραίωση στην κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το συμβούλιο στον Πανθηραϊκό με τους κύριους άξονες συζήτησης να κυμαίνονται γύρω από τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα κατά πάσα πιθανότητα αύριο και θα αναφέρονται τα πρόσωπα που θα βάλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή.

Στόχος είναι να βγει μια διοίκηση εξίσου δυνατή όπως εκείνη των προηγούμενων χρόνων που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή που θα σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανθηραϊκός αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες και δείχνει να… χτίζει σιγά σιγά το όνομα του στο ελληνικό -ποδοσφαιρικό- κοινό. Τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν θα πρέπει να είναι προσεκτικά και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο συμβούλιο του συλλόγου.

Άλλωστε, όπως τονίζουν σκοπός είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία για αρκετά χρόνια και όσο περνούν τα χρόνια να κάνει βήματα προόδου και όχι να αποτελέσει σύλλογος-ασανσέρ.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares