Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 13:29

Τους ευχαριστούμε

Η αποστολή μας στο νησί της Πάρου για την κάλυψη των ημιτελικών των κατηγοριών Κ13 και Κ15 έφτασε στο τέλος της με ιδιαίτερη επιτυχία. Ζήσαμε για ακόμη μία φορά την αγωνία, την χαρά του παιχνιδιού και τον στόχο της νίκης από του μικρούς ποδοσφαιριστές που είναι το αύριο του ποδοσφαίρου μας. Μεταφέραμε σε όλους εσάς ρεπορτάζ από το γήπεδο της Παροικίας, τόσο σε πραγματικό χρόνο, όσο και σε μορφή ρεπορτάζ και εικόνας.

Θα είμαστε πάντα ΕΔΩ, πάντα δίπλα στο ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον Γραμματέα της ΕΠΣΚ κ. Γιώργο Παρούση που πραγματικά μας σκλάβωσε με την φιλοξενία του και φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Νίκο Παρίση, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα, σεβόμενος πάντα το έργο των δημοσιογράφων και φυσικά τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Καράι, ο οποίος εθελοντικά μας παρείχε την βοήθεια του όπου χρειαστήκαμε.
Επίσης όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος για τη συνεργασία που είχαμε, όπως και τον ιδιοκτήτη του ''Naxos Star'', κ. Νικήτα Παντελαίο, που φρόντισε για την μετακίνηση μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τριάδα των διαιτητών κ.κ. Γρυπάρη, Καλόγερα και Σαργολόγου, οι οποίοι έκαναν την δουλειά τους μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια.
Για όσους δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα καν να ασχοληθούμε. Ελπίζουμε όμως να καταλάβουν επιτέλους σε ποιον χώρο βρίσκονται!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares