Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 18:44

Ανανέωσε το ''Κανόνι'' του Πανθηραϊκού

Ο Δημήτρης Βέρμπης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό και θα αποτελέσει και την επόμενη χρονιά το βαρύ πυροβολικό των Νταμπλούχων Ο Δημήτρης Βέρμπης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό και θα αποτελέσει και την επόμενη χρονιά το βαρύ πυροβολικό των Νταμπλούχων

Πέντε μήνες στον Πανθηραϊκό με 19 τέρματα στο ενεργητικό του αποτελούν σίγουρα ποσοστά για την απονομή ''ποδοσφαιρικό όσκαρ'' (αν υπήρχε) στο ''Πολυβόλο'' του Πανθηραϊκού Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος πριν λίγες ώρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους.

Ο Βέρμπης, εκτός το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, διαθέτει έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και η ανανέωση του με την Πανθηραϊκό, φέρνει σίγουρα άνεμο αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας.
Ο Βέρμπης γίνεται ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει την συνεργασία του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με όλους του παίκτες, όπου και θα υπάρξουν και περαιτέρω ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βέρμπη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

VERMPIS ME AIGEIRO

VERMPIS MAKROSTENH

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares