Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 22:11

Ανανέωσε και το ''Πολυεργαλείο'' που λέγεται Λούκα

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Στάθης Λούκα είναι ''Το πολυεργαλείο'' του Πανθηραϊκού και θα λέγαμε ότι έχουν απόλυτο δίκιο.

Ο υψηλόσωμος, αμυντικός μέσος των ''Μπλε'' είναι ο κυρίαρχος στο άξονα για την ομάδα του, ''σαρώνοντας'' τους αντιπάλους του τόσο στο ψηλό όσο και στο χαμηλό παιχνίδι.
Οι εκτελέσεις φάουλ που πραγματοποιούσε ήταν ''Μαχαιριές'', ενώ η έφεση του στο σκοράρισμα, φέτος επιβραβεύθηκε με 4 τέρματα.
Όταν του ζητήθηκε να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας του Πανθηραϊκού ήταν εκεί... Είπε ναι... Και συνέχισε να είναι ο Κυρίαρχος.
Αυτός είναι ο Στάθης Λούκα, που πριν λίγο κεφαλαιοποίησε την καλή χρονιά που έκανε στον πανθηραϊκό και ανανέωσε την συνεργασία του, δίνοντας κανονικά το παρών στην ιστορική πρώτη της ομάδας του στη Γ΄Εθνική.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λιοσίων σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους ανθρώπους του συλλόγου αφού άκουσε προσεκτικά το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν και την πρόταση που έγινε από πλευράς διοίκησης συμφώνησε ώστε να παραμείνει κάτοικος Σαντορίνης και τη νεα σεζόν. Ως εκ τούτου, οι ανανεώσεις έφτασαν τις δυο σε αριθμό και καθημερινά σειρά θα παίρνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση του συλλόγου

 Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Shpati Lluka. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

LOYKA KOYPES

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares