Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 23:41

Η Αντίπαρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheer 2016‏

Με την συμμετοχή 179 ομάδων  το 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheer 2016 Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου  στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) Με την συμμετοχή 179 ομάδων το 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheer 2016 Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Περισσότεροι από 1.200 αθλητές και αθλήτριες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheer, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (TaeKwonDo), το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2016, από τις 10:00 το πρωί.

Από κάθε άκρη της Ελλάδας, συμπληρώνεται το παζλ των 179 ομάδων που θα λάβουν μέρος στην 5η στροφή της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετοχές προέρχονται από Κέρκυρα, Λαμία, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αντίπαρο, Βέροια, Πάτρα, Αίγιο, Κρανίδι, Άστρος Κυνουρίας, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Ίλιον, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά, Ωρωπός, Θήβα, Μοσχάτο, Περιστέρι, Πατήσια, Ηλιούπολη, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Άγιους Αναργύρους και Βάρη.

«Το cheerleading κάθε χρόνο κάνει σταθερά βήματα ανάπτυξης, γεγονός που αποτυπώνεται στην εντυπωσιακή αύξηση των συμμετοχών. Η σωστή και σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους τόσο της Ελληνικής Ένωσης, όσο και κάθε προπονητή και αθλητή ξεχωριστά, είναι τα αίτια αυτής της ανάπτυξης. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο όνειρο και εμείς, ζούμε για να πραγματοποιήσουμε κάθε μικρή ή μεγάλη επιθυμία», αναφέρει η υπεύθυνη της Ελληνικής Ένωσης Cheerleading και διοργανώτρια του 5ου Πανελληνίου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Cheer 2016, Ευαγγελία Κρητικού, συμπληρώνοντας: «Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά».

Οι 2 πρώτοι νικητές των κατηγοριών Teens Large & Senior Large, αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheer 2016, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, 2 και 3 Ιουλίου 2016. Παράλληλα οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας χωρίς περιορισμούς, θα αποκτήσουν δικαίωμα για την συμμετοχή τους στο European Open 2016. Οι κριτές των αγώνων, όπως κάθε χρόνο, είναι πιστοποιημένοι κριτές και προέρχονται από την Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Οι αγώνες διεξάγονται από την Ελληνική Ένωση Cheerleading και τελούν υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares