Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 01:13

Βλέπουν το γηπεδικό με πρωτοβουλία Μενδρινού

Με πρωτοβουλίες του Ποθητού Μενδρινού ξεκινούν οι συζητήσεις για το γηπεδικό Με πρωτοβουλίες του Ποθητού Μενδρινού ξεκινούν οι συζητήσεις για το γηπεδικό

“Οργάνωση σε όλα τα μέτωπα”, Αυτό είναι το σύνθημα που πηγάζει από το στρατόπεδο του Πανθηραϊκού λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο της ομάδας στην Γ” Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ένα από τα… καυτά ζητήματα που ασχολούνται τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ομάδας έχει να κάνει με το γηπεδικό, με τον ειδικό γραμματέα, Ποθητό Μενδρινό, να έχει αναλάβει την τύχη του θέματος. Συγκεκριμένα, ο γνωστός και αγαπητός σε όλο το νησί παράγοντας του σωματείου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο, Νίκο Ζώρζο, με τους δυο άνδρες να συζητούν σχετικά με τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο γήπεδο προκειμένου να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με την χρήση του για τους επίσημους αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Μάλιστα, το θέμα που συζητείται σχετίζεται με τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου αλλά και την δημιουργία νέας κερκίδας. Εντός των επόμενων ημερών ο σύλλογος από τις Κυκλάδες θα τοποθετηθεί μέσω ανακοίνωσης για να γνωστοποιήσει τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.

POTHITOS KAMPOYRAKIS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares