Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 18:16

Η παραίτηση μας και όλη η αλήθεια

Μετά από παράπονα που υπήρξαν από τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό, τον Νηρέα και τον ΑΟ Πάρου (τους τρεις συνδιοργανωτές), σχετικά με το βίντεο της παρουσίασης του 11ου Πανκυκλαδικού Ακαδημιών Ποδοσφαίρου νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε στις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Από το βίντεο της παρουσίασης λείπουν κάποια δευτερόλεπτα, με τις παρουσιάσεις του ΠΑΣ Νάξου και του Μαρπησσαϊκού και ολόκληρη η παρουσίαση του Νέου ΑΟ Σύρου, καθώς και το μήνυμα που απέστειλε στους διοργανωτές και διαβάστηκε. 

Αυτό έγινε λόγω τεχνικού προβλήματος της κάμερας λήψης και ουδεμία σχέση έχει με εσκεμμένη ενέργεια, όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.

Περίτρανη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι στα λίγα δευτερόλεπτα έχουν χαθεί παρουσιάσεις τριών ομάδων, στις οποίες και ζητούμε συγνώμη.

Προς επανόρθωση θα αναρτήσουμε βίντεο από μία άλλη λήψη (είναι κακής ποιότητας), προκειμένου να καλυφθούν τα κενά αυτών που νομίζουν ότι τους αδικήσαμε.

Το sportcyclades.gr υπηρετεί τον θεσμό του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από το 2010 και τον έχει αναδείξει πανελληνίως με όποια μέσα διαθέτει. Αστοχίες συμβαίνουν πάντα σε όσους μοχθούν για κάτι.

Η κριτική εκ του ασφαλούς και τα εύκολα συμπεράσματα είναι γι αυτούς που δεν μοχθούν.

Εμείς ως sportcyclades.gr δηλώνουμε την πρόθεση μας να παραιτηθούμε από χορηγός επικοινωνίας του 11ου Πανκυκλαδικού, αν έτσι κρίνει η διοργανώτρια αρχή και οι έξι (6) συνδιοργανωτές (τα τρία σωματεία της Πάρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ΚΔΕΠΑΠ).

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares