Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 20:17

Αντί Φλαμινί ο Πέκα... Επέστρεψε ο ''Γκεν''

Πέκα και Φλαμινί φωτογραφήθηκαν με φόντο το Ηφαίστειο,με αυτήν την φωτογραφία να σηματοδοτεί ουσιαστικά την επιστροφή του μεγάλου ''Γκετ'' στον πανθηραϊκό Πέκα και Φλαμινί φωτογραφήθηκαν με φόντο το Ηφαίστειο,με αυτήν την φωτογραφία να σηματοδοτεί ουσιαστικά την επιστροφή του μεγάλου ''Γκετ'' στον πανθηραϊκό

Η μεγάλη επιστροφή του Γκεντιαν Πέκα στο Πανθηραϊκό επισημοποιήθηκε σήμερα από την ομάδα τη Σαντορίνης μέσω επίσημης ανακοίνωσης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του S.C.

Η επίσημη ανακοίνωση
Ένας ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα του Πανθηραϊκού, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο λόγος για τον Γκεντιάν Πέκα, ο οποίος θα ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.PEKA FLAMINI 1
Ο Φλαμινί
Πάντως ο ίδιος, πριν λίγες ημέρες είχε μάι συνάντηση με τον Φλαμινί της Άρσεναλ που παραθερίζει στην Σαντορίνη και χαριτολογόντας ''έγραψε το ακόλουθο στον τοίχο του στο Fb: Εδώ ειναι η μεγάλη μεταγραφή του Πανθηραικου αφού δεν την βρίσκεται στα αθλητικά σάιτ''... Βέβαια η ρόλοι αντιστράφηκαν και τελικά αντί του Φλαμινί, σήμερα ανακοινώθηκε ο ίδιος.
Ultras
Τον παίκτη καλωσόρισαν και οι ultras, γράφοντας στην σελίδα τους:
Η πιο ωραία επιστροφή!
Ο παικταράς μας ο Πεκα επιστρέφει! Μετά την απόσυρσή του απ τους αγωνιστικούς χώρους την περασμένη σεζόν για λόγους προσωπικούς που δεν του επέτρεπαν να βοηθήσει την ομάδα μας ο Γκεν επιστρέφει για να ενισχύσει και πάλι. Ένας πραγματικός ηγέτης, αγαπητό παιδί της κερκίδας, εξαιρετικός χαρακτήρας και πάνω απ όλα αν βρει τον καλό του εαυτό(για εμάς που τον ξέρουμε) μπορεί να γίνει και πάλι βασικός και αναντικατάστατος!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares