Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 19:17

Καρουσάκης: Αναλαμβάνω μία ομάδα με σημαντικό υπόβαθρο

Mόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την έναρξη της συνεργασίας του Νίκου Καρουσάκη με τον Αίαντα Σύρου.

Επιβεβαιώνεται πλήρως το προ ημερών ρεπορτάζ του Sportcyclades που ανέφερε πως ανάμεσα στις προτάσεις για τον πάγκο της ομάδας, αυτή που είναι η επικρατέστερη είναι του Καρουσάκη, δίνοντας και τα στοιχεία του βιογραφικού του.
Ο νέος κόουτς αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, πράγμα που τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr:
''Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και γεμάτος με όρεξη για δουλειά. Αναλαμβάνω μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά και ένα σημαντικό υπόβαθρο από την παρουσία του Γ. Ρούσσου στην ομάδα. Στόχος είναι να βαδίσουμε στα ίδια χνάρια, να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και να κτίσουμε πάνω στα γερά θεμέλια της ομάδας. Η πρώτη μου εικόνα για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο είναι θετική και πιστεύω πως υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα την νέα χρονιά και ο Αίας Σύρου θα έχει την παρουσία και την πορεία που αρμόζει στην ιστορία του. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη και θα δώσω τα πάντα για να φανώ αντάξιος''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares