Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 14:10

Σεμινάριο προπονητικής για τις υποδομές

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Πανκυκλαδικού συνδέσμου προπονητών και της ΕΠΣΚ, διοργανώνεται στην Πάρο το πρώτο σεμινάριο προπονητών αποκλειστικά για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Στο πλαίσιο του Eugenios Gerards Soccer Camp και με την στήριξη των αθλητικών εκδόσεων SPORTBOOK, τη Δευτέρα 27/6 στις 13.30 στο Saint George Hotel στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου θα πραγματοποιηθεί η σπουδαία αυτή ημερίδα.
Η ατζέντα περιλαμβάνει πέντε βασικές ενότητες με τους αντίστοιχους εισηγητές.
1. Συμπεριφορά των προπονητών στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα αναπτύξει το κρίσιμο αυτό θέμα, καθώς όλοι αναγνωρίζουμε τον παιδαγωγικό ρόλο των προπονητών και τα φαινόμενα λανθασμένης συμπεριφοράς είναι συχνά.
2.Scouting στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Ο υπεύθυνος της λςιτουργίας των ακαδημιών και του ανάλογου τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Λέτσας θα εξηγήσει τα κριτήρια αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και όλες τις παραμέτρους που προσμετρώνται στην διαδικασία αυτή.
3.Η σημασία της τεχνικής στο παιδικό ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής και υπεύθυνος τεχνικής των ακαδημιών του Παναθηναικού Μανώλης Παπαδάκης γαλουχημένος με την φιλοσοφία του Ευγένιου Γκέραρντ και γενικότερα της Ολλανδικής σχολής ποδοσφαίρου, θα τονίσει την αξία της καλλιέργειας των τεχνικών αρετών στα παιδιά.
4. Περιοδικότητα προπόνησης στην αναπτυξιακή ηλικία.
Ο Βαγγέλης Μπέκας προπονητής ποδοσφαίρου, καθηγητής φυσικής αγωγής και εκπαιδευτής FIFA, θα αναλύσει το σημαντικό αυτό θέμα, καθώς πολλοί προπονητές για να καλύψουν την έλλειψη γνώσεων καταφεύγουν σε άσκοπη καταπόνηση στις προπονήσεις με ολέθρια αποτελέσματα.
5.Εκπαιδεύοντας τους τερματοφύλακες του αύριο
Ο Βαγγέλης Λάππας ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές τερματοφυλάκων θα αναλύσει τον ρόλο του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και τις προπονητικές μεθόδους για την βελτίωση.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικός φάκελος και το dvd από το σεμινάριο.
Σίγουρα όσοι το παρακολουθήσουν θα φύγουν σοφότεροι και θα ανεβάσουν το επίπεδο κατάρτισης τους, θα αισθανθούν πιο έτοιμοι για να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο της ενασχόλησης τους με τα παιδιά.

κατάλογος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares