Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 18:21

Δυνατή ενίσχυση με Μπακάλη ο Πανθηραϊκός

Λίγες ώρες μετά την πληροφορία της συμφωνίας με τον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή, ακόμη ένας παίκτης που πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Αιολικού μετακομίζει στην Σαντορίνη.

Ο λόγος για τον μέσο Πάρη Μπακάλη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα με τον μάνατζερ του στη Σαντορίνη και είχε επαφές με τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο 27χρονος και ο εκπρόσωπος του μίλησαν με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο μεταγραφών της ομάδας της Σαντορίνης, Γιώργο Συνολάκη και υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Ο 27χρονος άσος, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και στις πλάγιες γραμμές πέρυσι αγωνιζόταν στον Αιολικό. Το 2013 ο παίκτης ήταν στη Νίκη Βόλου, όπου κατέκτησε την άνοδο στη Super League, με τον ίδιο να μετρά 25 συμμετοχές. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο, Πιερικό, Διαγόρα, ΑΕΛ Καλλονής, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Θερμαϊκό Θέρμης.
Συνέχεια
Για τον Πανθηραϊκό που θέλει να χτίσει από νωρίς το ρόστερ, καθώς αυτό είναι και η επιθυμάι του Μανόλη Παπαματθαιάκη, η απόκτηση των δύο παικτών θα είναι μόνο η αρχή.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο κ. Γιώργος Συνολάκης πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα έχει επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν επιτελικό μέσο, έναν αμυντικό μέσο και έναν επιθετικό που ήδη βρίσκονται στο στόχαστρο του Πανθηραϊκού.
Παράλληλα ο κ. Συνολάκης θα παρακολουθήσει την ΑΕ Σαντορίνης στους αγώνες των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares