Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 16:00

Στα ''Μπλε'' και ο Παραλίκης

Δεν σταματούν οι προσθήκες στον Πανθηραϊκό, με την διοίκηση Καμπουράκη να δίνει μάχη καθημερινά με μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του S.C.  την προσθήκη του τερματοφύλακα, Χρήστου Πουρή και του αμυντικού μέσου Πάρη Μπακάλη από τον Αιολικό, οι νησιώτες έδωσαν τα χέρια με τον δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα, Γιώργο Παραλίκη.

Ο 26χρονος άσος με μακρά θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα βρέθηκε προ ημερών στο όμορφο νησί των Κυκλάδων δίνοντας τα χέρια με τους ιθύνοντες των νεοφώτιστων.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης βλέπει ακόμη ένα σημαντικό όπλο να προστίθεται στην πλουσιοπάροχη φαρέτρα του γεγονός που τον κάνει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Παραλίκης διαθέτει αρκετή εμπειρία από την κατηγορία γεγονός που το αποτυπώνει και το βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, το νέο απόκτημα των νησιωτών που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε Βισαλτιακό, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλωνα Καλαμαράς, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό, Ελευθεριακό και Λαγκαδά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares