Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 23:41

Ελεύθεροι Κωλέτσης, Νικολάου και Αγοραστός

Τρεις ακόμη παίκτες από το περσινό ρόστερ έλυσαν την συνεργασία τους με τον Πανθηραϊκό.


Ο λόγος για τους Μανώλη Κωλετση, Χρήστο Νικολάου και Γιάννη Αγοραστό, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους Νταμπλούχους.
Ο Μανώλης Κωλέτσης που πέρυσι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για την συνέχιση της συνεργασίας, με τη λύση της συνεργασίας να έρχεται μέσα σε φιλικό κλίμα.
Ο ίδιος με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, τόσο από το τοπικό, όσο και από τη Γ΄Εθνική και πλέον εξετάζει τις προτάσεις που έχει για να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Επίσης, ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας που συνέλαβε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων, ήταν ο Χρήστος Νικολάου, ο οποίος έπειτα από άκαρπες συζητήσεις με την διοίκηση, έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.
Τέλος ελεύθερος έμεινε και ο κεντρικός αμυντικό, Γιάννης Αγοραστό, ο οποίος ενημερώθηκε από τους ανθρώπους των νεοφώτιστων ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Ο Αγοραστός συμμετείχε σε αρκετά παιχνίδια με την ομάδα της Σαντορίνης, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares