Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 12:14

Ευχαριστώ με αιχμές από τον Παύλο Δαούτη

 

Μα μία λιτή ανακοίνωση του ο Πειραιώτης προπονητής Παύλος Δαούτης, που αποχώρησε από τον Παμμηλιακό, ευχαριστεί τους παίκτες, τους οποίου αποκαλεί ήρωες, ενώ αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης για τις συνθήκες που όπως αναφέρει επικράτησαν στην ομάδα.


''Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν ήρωες. Μέσα από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να σώσουν την ομάδα. Η επιτυχία τους είναι τεράστια γιατί όλη τη χρονιά παλεύαμε μόνοι μας χωρίς την παραμικρή στήριξη της διοίκησης.
Τους εύχομαι ότι καλύτερο και τους συγχαίρω για την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομάδα''.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Δαούτη, ο οποίος επικέντρωσε το πρόβλημα σχετικά με την διοίκηση στο γεγονός ότι δεν ακολουθούσε τις αποστολές και δεν είχε παρουσία στις προπονήσεις της ομάδας.
Τέλος, για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Παμμηλιακός είναι από τις ομάδες που πλήρωσαν ''βαρύ το μάρμαρο'' της ανυπαρξίας δρομολογίων και του μεγάλου κόστους μετακινήσεων, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να στηριχθεί οικονομικά το σωματείο. Το χουμε ξαναπεί... παίζουμε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης!

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares