Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 01:26

Αυστρία, το ένατο επεισόδιο

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα στους στενούς αλλά γρήγορους δρόμους του Μπακού για το ευρωπαϊκό γκραν πρι, η δράση επιστρέφει στη Formula 1 το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας. Μία από τις αγαπημένες πίστες των οδηγών και "σπίτι" των κόκκινων ταύρων, θα φιλοξενήσει τον ένατο αγώνα της σεζόν με τη μάχη των τίτλων να "ανάβει".

Η διακοπή μίας εβδομάδας ανασύνταξε τις ομάδες, με τους οδηγούς και τους μηχανικούς να ετοιμάζονται για ένα μικρό ευρωπαϊκό μαραθώνιο τεσσάρων αγώνων σε ένα μήνα πριν τη διακοπή του Αυγούστου. Η πίστα του "Red Bull Ring" είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μονομάχους της με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι κι άλλα ρεκόρ θα σπάσουν μετά την υψηλότερη ταχύτητα που σημειώθηκε στο Μπακού. Η Mercedes βρίσκεται σε αναζήτηση ισορροπίας των οδηγών της, καθώς έχει να πανηγυρίσει καλό αποτέλεσμα και για τα δύο μονοθέσια από τον τέταρτο αγώνα στη Ρωσία και το 1-2 με νικητή το Ρόσμπεργκ.

Στην αντίποδα, η Ferrari διανύει μία περίοδο, όπου περισσότερο απασχολούν τα μεταγραφικά παρά τα αγωνιστικά. Αυτό συμβαίνει επειδή φέτος λήγει το συμβόλαιο του Ραικόνεν, με το Φινλανδό να μην έχει ανανεώσει ακόμα και όσο περνούν οι ημέρες τα σενάρια φουντώνουν. Η Scuderia δεν έχει πετύχει ακόμα την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία κι όχι άγχος.

Στο αυστριακό γκραν πρι η McLaren θα έχει καινούριο σύστημα ανάκτησης ενέργειας (ERS) και μάλιστα οι μηχανικοί δηλώνουν ότι είναι καλύτερο ακόμα κι από αυτό της Mercedes, το οποίο ταλαιπώρησε πολύ το Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο αγώνα.

Κάπως έτσι, οδηγούμαστε στον αγώνα της Κυριακής με πολλά ερωτηματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η πίστα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέψει τα δεδομένα και να χρήσει ήρωες, αουτσάιντερ.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ hotmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρόσμπεργκ, ο γητευτής της φωτιάς Χάμιλτον ο τιμωρός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares