Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 23:49

Καρανίκας: «Θα κάνω ότι μπορώ για αυτήν την ομάδα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Θέμης Καρανίκας, μίλησε αποκλείστηκα στο sportcyclades.gr για τη μεταγραφή στην ομάδα της Άνω Μεράς, αλλά και για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο «νησί των ανέμων».

Για τη μεταγραφή του στην Άνω Μερά μας δήλωσε

Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έρθω να παίξω σε μια διαφορετική ένωση από την ένωση Μακεδονίας και έρχομαι να αλλάξω παραστάσεις και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.

Για την επιλογή του να μετακομίσει στο «νησί των ανέμων»KARANIKAS1

Η φιλοδοξία της ομάδας που δείχνει ότι είναι μια σοβαρή ομάδα και η συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι μου έδειξαν ότι έχουν υψηλούς στόχους κάτι που ταιριάζει και στην προσωπικότητα μου.

Του στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα

Αρχικά είμαι ένας άνθρωπος που βάζω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου πάνω από όλα, οπότε οι στόχοι μου είναι να καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους της ομάδας μου .Εγώ απλά από την μεριά μου θα δώσω τα πάντα και θα κάνω ότι μπορώ για αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους που με φέρανε εδώ.

Τέλος, για τη νέα σεζόν μας είπε

Αυτό που εύχομαι για την νέα σεζόν είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να έχουμε όλοι υγεία γιατί είναι το πιο σημαντικό και όλα τα άλλα έρχονται

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares