Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 21:50

Απολογισμός και Ευχαριστώ από τον Νίκο Βουτσίνο

Ο προπονητής των τμημάτων Κ15 και Κ11 του Αίαντα Σύρου, Νίκος Βουτσίνος, έκανε τον απολογισμό του στον επίσημο portal του Συριανού σωματείου.

Ο απολογισμός και οι ευχές του προπονητή μας Νίκου Βουτσίνου για την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε.

Μετά από 290 προπονήσεις, 32 παιχνίδια και 9 ταξίδια με Κ15 και Κ11 , μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια σεζόν με πολύ δουλειά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θέλοντας κι εγώ να βάζω ένα λιθαράκι κάθε χρόνο για να μεγαλώνει αυτή η ιδέα που ονομάζεται AJAX ΣΥΡΟΥ.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος, που μας παρέχει περισσότερα από αυτά που αντέχει. Τον άνθρωπο που με έκανε να αγαπήσω πραγματικά την προπονητική και με δίδαξε πως ο προπονητής δεν είναι μόνο προπόνηση, Γιώργο Ρούσσο. Τους συνάδελφους προπονητές Βασάλο Μιχάλη και Ρηγούτσο Σίμο που εδώ κι 8 χρόνια κάνουμε μαζί αργά και σταθερά βήματα. Τον γυμναστή Ρούσσο Γιώργο, τον προπονητή ενδυνάμωσης Πρίντεζη Μάρκο και τον προπονητή στις πιο σημαντικές ηλικίες Δαφνά Γιάννη, για την πολύ καλή συνεργασία την φετινή σεζόν. Τους υπεύθυνους των τμημάτων μου που με την δουλειά τους εκτός αγωνιστικού χώρου, έκαναν τα πάντα να μοιάζουν εύκολα. Τους γονείς των τμημάτων, που με την πολύ καλή τους παρουσία και την στήριξη τους, βοήθησαν στην επιτυχημένη αυτή σεζόν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους βετεράνους Σύρου για την βοήθειά τους στην προετοιμασία της ομάδας μας για το F-4 της Κ-15.

Πάνω από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους 38 πραγματικούς πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, αυτά που με την θέληση και την δουλειά τους με έκαναν υπερήφανο. Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις, κι αυτά τα παιδιά το γνωρίζουν .

Σας ευχαριστώ όλους λοιπόν γι αυτή την υπέροχη ποδοσφαιρική χρονιά.

Καλό καλοκαίρι, ραντεβού τον Αύγουστο.

Βουτσίνος Νίκος

Προπονητής AJAX ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares