Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 17:17

Στην Ικαρία ο Πλοηγός Αντιπάρου

Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ 39ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΊΚΑΡΟΣ 2016» Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ 39ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΊΚΑΡΟΣ 2016»

Με 5μελη αποστολή θα δώσει το παρόν στο Διεθνές Τουρνουά «Ίκαρος 2016» ο Πλοηγός Αντιπάρου. Με αγωνιστικό ελβετικό σύστημα 7 γύρων, οι αθλητές του Πλοηγού θα συμμετέχουν στον Β΄ Όμιλο και η κάθε αγωνιστική θα λαμβάνει χώρα κάθε μέρα στις 7 μ.μ., στον Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι οι μικροί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και στις παράλληλες εκδηλώσεις όπως: αγώνες chess 960, παρακολούθηση αγώνων Μπλάιντ, συμμετοχή σε σκακιστικό κουίζ και διαγωνισμό λύσης σκακιστικών προβλημάτων.

Το «Ίκαρος» είναι το πιο παλιό Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Ελλάδα με την συμμετοχή πρωταθλητών και καταξιωμένων αθλητών από όλο το κόσμο. Το γεγονός ότι στην αρχική λίστα των βαθμών αξιολόγησης των συμμετεχόντων, βρίσκονται δυο έλληνες γκραν μετρ ο Βασίλειος Κοτρωνιάς (10 φορές! πρωταθλητής Ελλάδας) και ο νεότερος Παυλίδης Αντώνιος (πρωταθλητής Ελλάδας 2012) μαζί με τους Γκραν μετρ (Χαριτόνοβ, Τετέρεβ, Βέλιτσκα), καθώς επίσης και άλλοι 13 παίκτες με διεθνή τίτλο, αποτελεί σαφέστατο δείγμα των υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών του φετινού «Ίκαρου». Γίνεται μνεία ότι από τους αγώνες θα ανακηρυχθούν αντίστοιχα Πρωταθλητής και Πρωταθλήτρια Αιγαίου για το 2016.

Εμπειριών συνέχεια λοιπόν για τους μικρούς σκακιστές του Πλοηγού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματα τους, καθώς επίσης να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος σε σκακιστικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου.

Η αναχώρηση από την Αντίπαρο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11-07-2016 και η επιστροφή την Κυριακή 17-07-2016.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

OMADA SKAKI 1OMADA SKAKI 2OMADA SKAKI 3OMADA SKAKI 4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares