Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 20:17

Η αυτού μεγαλειότης... Λιούις Χάμιλτον

Ήρθε, είδε, κι απήλθε. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο βρετανικό γκραν πρί, καθώς πέτυχε την τέταρτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι και φέτος δε θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο του παγκοσμίου τίτλου. Δεύτερος ο Ρόσμπεργκ και τρίτος ο θαυματουργός Φερστάπεν.

Τα πάντα ξεκίνησαν με ένα κλασικό βρετανικό καλοκαιρινό μεσημέρι όταν οι ουρανοί επάνω από την πίστα του Silverstone άνοιξαν και η βροχή έφερε τούμπα τα όποια σχέδια είχαν οι ομάδες και οι οδηγοί. Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ νερό στην πίστα και το αυτοκίνητο ασφαλείας να οδηγεί την κούρσα στους πρώτους γύρους μέχρι να στεγνώσει στοιχειωδώς η πίστα. Οι περισσότεροι οδηγοί επέλεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν να ξεφορτωθούν τα αργά βρόχινα ελαστικά και να βάλουν τα ενδιάμεσα με το πράσινο σιρίτι. Με αυτή τη γόμα ο Φερστάπεν ήταν πραγματικά καταπληκτικός προσπερνώντας το Ρόσμπεργκ και κάνοντας όνειρα ακόμα και για τη νίκη. Κάπου εκεί όμως ο Χάμιλτον ήρθε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό τον αγώνα πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη συνολικά νίκη του στο Silverstone.

Ο Βρετανός ήταν ο μαέστρος σήμερα με το κοινό να τον αποθεώνει και να παραληρεί μόλις ο συμπατριώτης τους πέρασε πρώτος την καρό σημαία. Ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει απίστευτα ενώ θέλησε να τους επαναφέρει στην τάξη όταν ακούστηκαν αποδοκιμασίες για το Ρόσμπεργκ στην απονομή, δηλώνοντας πως οι οπαδοί πρέπει να στέκονται στο επίπεδό τους, στο οποίο δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Ο Χάμιλτον πλέον απέχει μία ανάσα στη βαθμολογία από το συναθλητή του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ και θέλει να συνεχίσει το καλό μομέντουμ που έχει αποκτήσει με μία αντίστοιχη εμφάνιση στο Hungaroring την επόμενη εβδομάδα.

Η Ferrari πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας κατά κράτος τη μάχη με τη Red Bull και τα όποια λόγια για ανάκαμψη μοιάζουν στόχος μακρινός. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 17 Ιουλίου στο γκραν πρι της Ουγγαρίας.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χάμιλτον ο τιμωρός Στα μισά του δρόμου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares