Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 11:14

Διαζύγιο με Πασπαλιάρη, Σηφάκης ο αντικαταστάτης;

Παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας Πασπαλιάρης είχε δώσει τα χέρια με τον Πανθηραϊκό για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο σήμερα ήρθε η δήλωση του ίδιου σε αθηναϊκό site, όπου προαναγγέλλει την αποχώρηση του από την ομάδα.


Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος οργάνωσης της ομάδας, κ. Πασπαλιάρης με δήλωση του στην mikriliga.com ευχαρίστησε το σύλλογο της Σαντορίνης, και ευχήθηκε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανθηραϊκό για τη συνεργασία που είχαμε από τα μπαράζ του περσινού πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα. Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο κ. Καμπουράκη, στον Γενικό Γραμματέα κ. Βασαλάκη και στον κ. Ποθήτο. Εύχομαι από καρδιάς στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Δεν λέω αντίο αλλά στο επανειδείν…»
Από εκεί και πέρα το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πανθηραϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, τον Μύρωνα Σηφάκη, που ίσως αναλάβει το νευραλγικό πόστο της οργάνωσης του σωματείου.

PASPALIARIS

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares