Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 00:15

Ο Σηφάκης Τενικός Διευθυντής στον Πανθηραϊκό

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportcyclades.gr σχετικά με την συνεργασία του Πανθηραϊκού με το Μύρωνα Σηφάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε και συμφώνησε, με την διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα με τον Αντιπρόεδρο τον κ. Συνολάκη.


Ο ισχυρός άνδρας του Πανθηραϊκού, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, έκανε άμεσα κρούση στον κρητικό και απέσπασε την θετική του απάντηση.
Να σημειωθεί πως Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μύρωνας Σηφάκης είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν από τα ίδια πόστα στον ΠΑΟ Κρουσώνα , με τις εξελίξεις να τρέχουν μέσα στις επόμενες ημέρες.γ
Ποιος είναι ο Μύρωνας Σηφάκης;
Δείτε μέσα σε λίγες λέξεις που δανειστήκαμε από το grandsport.gr την ιστορία του νέου τεχνικού διευθυντή του Πανθηραϊκού
Μύρων Σηφάκης – Ο ήρωας του 1987!

Ο Μύρων Σηφάκης γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1960 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΠΟΑ, Εργοτέλη, Άγιο Νικόλαο, Πιερικό, Παναιτωλικό αλλά και ΟΦΗ με τον οποίο συνέδεσε το όνομα του καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος το 1987, όταν με τις δικές του αποκρούσεις πέναλτι, ο ΟΦΗ κατέκτησε το τρόπαιο του Κυπέλλου και αποτελεί έως και σήμερα μία από τις ιστορικότερες βραδιές των “ασπρόμαυρων”. Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Μύρωνας Σηφάκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Άγιο Νικόλαο και σε δυόμιση χρόνια κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα του Λασιθίου στην Β’ Εθνική. Μετά τον Άγιο Νικόλαο, ακολούθησε ο Εργοτέλη τον οποίο ανέβασε από το Περιφερειακό τότε πρωτάθλημα στην Α’ Εθνική ενώ ακολούθησαν Εθνικός Άχνας, Αιγάλεω, Χανιά, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός.

Από τον πάγκο του ΟΦΗ, έχει περάσει δύο φορές, η πρώτη ήταν την περίοδο 2005-2006 ενώ η δεύτερη ήταν στην αρχή της περιόδου 2009-2010 όταν μαζί με το Νίκι Παπαβασιλείου ανέλαβαν ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, όμως λίγους μήνες αργότερα τόσο ο Μύρωνας Σηφάκης, όσο και ο συνεργάτης του αποχώρησαν από την τεχνική ηγεσία. Έχοντας εργαστεί ακόμα σε ΠΑΟ Κρουσώνα αλλά και Ρούβα ως προπονητής, τα τελευταία χρόνια, ο Μύρωνας Σηφάκης συνεχίζει να παραμένει κοντά στο ποδόσφαιρο ενώ την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, ο κλήθηκε να βοηθήσει και πάλι τον ΟΦΗ, αυτήν την φορά όμως από το πόστο του Γενικού Αρχηγού, κάτι το οποίο δεν το αρνήθηκε αλλά ένα μήνα αργότερα και μετά από διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση, αποχώρησε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares