Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 16:14

Τιμή στον Ναξιώτη Χαραλαμπόπουλο από τον Δήμο Περιστερίου [vid]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ο Δήμος Περιστερίου πραγματοποίησε την εκδήλωση "ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ 2016"που έγινε στις 13/7/16, στο θέατρο Φοίνικα Περιστερίου.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 327 διακεκριμένοι αθλητές από την πόλη του Περιστερίου, αλλά την παράσταση έκλεψε η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όταν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, βράβευσε τον Ναξιακής καταγωγής (Μονή Νάξου), παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό, πανελλήνιο πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος Γιώργο Χαραλαμπόπουλο και τον έστεψε Βασιλιά των δυναμικών αθλημάτων.
Ο ναξιώτης αθλητής έλαβε την τιμητική διάκριση από τον πρώτο άνδρα του Περιστερίου, για τις τεράστιες διακρίσεις, τα ρεκόρ και της επαναλαμβανόμενες επιτυχίες του στην μέχρι τώρα πορεία με αφορμή τις τελευταίες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Φυσικά ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή παρουσία του Γιώργου Χαραλαμποπουλου!
Πλέον ο αθλητής προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση, που δεν είναι άλλη από τους Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares