Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 00:17

Ιγκιτιάν: Ο Πανθηραϊκός είναι το βήμα παραπάνω για μένα

Πριν από λίγα λεπτά ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βάιο Ιγκιτιάν, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Το νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της Κυκλαδίτικης ομάδας αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας για επτά χρόνια σε ομάδες της Ξάνθης και της Καβάλας, ενώ τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας και το δίπλωμα προπονητικής UEFA C' έχει εργασθεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε δύο συλλόγους της Ξάνθης.

Στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο sportcyclades.gr ο Βάιος Ιγκιτιάν εξέφρασε την χαρά του για τη συμφωνία του με την ομάδα της Σαντορίνης, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του: "Χαίρομαι πολύ που θα είμαι στην ομάδα του Πανθηραϊκού και θα βοηθήσω και εγώ από το δικό μου πόστο την προσπάθεια της ομάδας. Ελπίζω ότι ο Πανθηραϊκός θα επιτύχει του στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι ο Πανθηραϊκός είναι το βήμα παραπάνω που ψάχνω για την καριέρα μου'', είπε ο Βάιος Ιγκιτιάν και πρόσθεσε, απαντώντας στην ερώτηση μας, τι έπαιξε ρόλο σε αυτή του την απόφαση: ''Για την επίτευξη της συμφωνίας πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη. Σίγουρα, κάθε νέο ξεκίνημα είναι μια νέα πρόκληση και κάθε νέα αρχή είναι και δύσκολη. Ωστόσο πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares