Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:35

Υπέγραψε ο Καλαγκάνης | Στη Σαντορίνη ο Πόνσε

Παίκτης του Πανθηραϊκού και επισήμως θα πρέπει να θεωρείται ο Πιέρ Καλαγκάνης αφού ο αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας έβαλε την υπογραφή του στο νεο του συμφωνητικό.

Το νέο απόκτημα του Κυκλαδίτικου συλλόγου βρέθηκε στο όμορφο νησί και αφού συναντήθηκε με την διοίκηση Καμπουράκη έπεσαν οι υπογραφές και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη θέση του σωματείου.

Ο Καλαγκάνης θα αποτελέσει τη βασική μονάδα που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της οπισθοφυλακής και με την παρουσία του θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Μανωλη Παπαματθαιάκη. Την περσινή σεζόν ο Καλαγκάνης αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Παναργειακό και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Αιολικό ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη Σαντορίνη ο Πόνσε

Ευτυχή κατάληξη θα έχει και η υπόθεση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και υπό την παρουσία του Ευριπίδη Τσιμπανάκου μετέβη στη Σαντορίνη προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί το μπαμ.

Σημαντικό ρόλο στην επικύρωση της μεταγραφής είχε ο Γιώργος Συνολάκης που καθημερινά ανεβάζει τον πήχη της ομάδας με προσωπικές ενέργειες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares