Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 19:54

Πόνσε και επίσημα στους ''Μπλε''

Σαφέστατα ικανοποιημένος το μέλος της διοίκησης του Πανθηραϊκού Ποθητός Μενδρινός, φωτογραφήθηκε με το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε . Σαφέστατα ικανοποιημένος το μέλος της διοίκησης του Πανθηραϊκού Ποθητός Μενδρινός, φωτογραφήθηκε με το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε .

Επισημοποιήθηκε πριν από λίγο η συνεργασία του Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε με τον Πανθηραϊκό.


Χθες ο Αργεντίνος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαντορίνης, αποτελώντας μία από της πιο βαρύγδουπες μεταγραφές της φετινής Γ΄Εθνικής.

Σημειώνουμε ότι, παρά το γεγονός ότι ο Πόνσε μιλάει πολύ καλά Ελληνικά, ωστόσο είπε και κάποιες κουβέντες στα Αργεντίνικα με τον κ. Αγαπητό Μενδρινό [βλ. φώτο] , ο οποίος είναι γνώστης της γλώσσας από την χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Το sportcyclades.gr που ακολουθεί ανελλιπώς τον Πανθηραϊκό την τελευταία δεκαετία ήταν εκεί, ενώ αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση παίκτη.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, αναφέρει:
Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρχιο Ντάνι Πόνσε.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας κατάγεται από την Αργεντινή και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Πανθρακικό, Ντεπορτίβο Μορόν, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό και Παναιγιάλειο.

Καλωσορίζουμε το Ντάνι στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

AGAPITOS PONSE 1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares