Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 12:54

Ζωντός: ''Ο κόσμος να είναι δίπλα μας''

Ο Πανθηραϊκός έχει μπει για τα καλά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με τους παίκτες να χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα, κάτω από τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη και των συνεργατών του που θέλουν να χτίσουν ένα δυνατό και συμπαγές σύνολο.


Ένα από τα τελευταία πρόσωπα που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ της ομάδας και ταξίδεψαν μαζί της στη Νάουσα είναι ο Διαμαντής Ζωντός, ο οποίος μαζί μα τους Λευτέρη Λυγνό και Χρήστο Πουρή, θα αποτελέσουν την τριάδα των πορτιέρο του Πανθηραϊκού.
Οι τρεις τους, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Βάιου Ιγκιτιάν, προετοιμάζονται εντατικά, με πολλές ώρες προπόνησης στο καταπράσινο τοπίο των Πηγαδιών.
Εμείς βρήκαμε των 21χρονο τερματοφύλακα Διαμαντή Ζωντό, που πέρυσι αγωνιζόταν με στον Ταμυναϊκό και μιλήσαμε μαζί του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:
Τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση του Πανθηραϊκού;
''Ο Πανθηραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα για τον τόπο της, με βλέψεις για ψηλότερες κατηγορίες. Θεωρώ ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Γ' Εθνική και σίγουρα αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να συμμετάσχω σε μάι ομάδα που έχει υψηλούς στόχους''.
Τι γνωρίζεις για τον Πανθηραϊκό;
''Γνωρίζω πως η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος και έχει μέχρι στιγμής πολύ καλό υλικό και άνθρωπος έντιμους που στηρίζουν με την παρουσία τους την ομάδα. Επίσης γνωρίζω ότι υπάρχει κόσμος που είναι πάντα στο πλάι των προσπαθειών που γίνονται και όλο αυτό ακούγεται πολύ υγιές και ιδανικό για να έρθει κάποιος και να παίξει ποδόσφαιρο εδώ''.
θεωρείς ένα θετικό βήμα στην καριέρα σου την συνεργασία σου με τον πανθηραϊκό;
''Θεωρώ πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου την συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη ομάδα διότι μέσα από σκληρή προπόνηση με τον προπονητή Ιγνατιαν και σε συνεργασία με ένα πολύ έμπειρο τερματοφύλακα τον Χρήστο Πουρή θα γίνω ακόμη καλύτερος για τη συνέχεια''.
Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους;
''Φυσικά... θέλω να ευχαριστήσω τους κ. Σπυρο Πασπαλιδη και κ. Τακη Οικονομοπουλο, ατομικούς μου προπονητές για την στήριξη και την ποιοτική προπόνηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και την διοίκηση της ομάδας του Πανθηραϊκού για την πρόταση που μου έκανε''.
Κλείνοντας θα ήθελες να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;
''Θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται διπλά μας κάθε Κυριακή για να έχουμε ένα ακόμη στήριγμα για την πραγματοποίηση μία καλή πορείας που θα είναι και ο βασικός μας στόχος. Είναι πολύ σημαντική για έναν ποδοσφαιριστή η παρουσία του κόσμου και η στήριξη του. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας''.

13775471 1034230846654669 4175274061317821786 n

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares