Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 01:59

Αιγάλεω: Βόμβα εκτόξευσης με Βέρμπη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης του Δημήτρη Βέρμπη από τον Πανθηραϊκό. Παρ” όλα αυτά, η διοίκηση του Αιγάλεω δεν έχασε χρόνο και κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη βόμβα του φετινού καλοκαιριού, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα μας που ήθελε τον ''κιλερ' να κλείνει στο ''σίτι''.

Οι προσωπικές ενέργειες του Άρη Παλτόγλου και Πάντου Τζανετάκου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού οι δυο διοικητικοί ηγέτες του “Σίτι” κατάφεραν να πείσουν τον έμπειρο επιθετικό να αγωνιστεί στην ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων. Την περασμένη σεζόν το α” εξάμηνο ο Βέρμπης αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κηφισιά, για να μετακομίσει στη συνέχεια στον Πανθηραϊκό που… σάρωσε τα πάντα μέσα σε ένα τετράμηνο.

Γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε από το πέρασμα που είχε από τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Δ” και Γ” Εθνική, καθως αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ.

Εν συνεχεία άλλαξε το επίπεδο της Κηφισιάς αφού μπορεί να κατέκτησε μονάχα ένα Κύπελλο ΕΠΣΑ αλλά και στην ομάδα των βορείων προαστίων αποτελούσε τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής.

Με αυτή τη κίνηση όπως και να έχει το Αιγάλεω αλλάζει επίπεδο αφού ο Βέρμπης αποτελεί μακράν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που θα αγωνιστεί σε επίπεδο τοπικού. Οι φιλοδοξίες και τα κίνητρα αυξάνονται στο “Σίτι” που δείχνει ικανό φέτος βάση ρόστερ να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares