Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 10:49

Ραζάκ: Έχασα την εμπιστοσύνη μου, τους ευχαριστώ όλους!

Την δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου και στα όσα ακούγονται στην κοινωνία του νησιού δίνει με αποκλειστική δήλωση του στο sportcyclades.gr ο Αμπντούλ Ραζάκ.

Ο βιρτουόζος Γκανέζος επιθετικός, διαβάζοντας το δημοσίευμα του S.C., που επιλέγει για την ενημέρωση του, στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί μας, θέλοντας να δώσει την δικιά του απάντηση, η οποία βγάζει στην επιφάνεια πρόβλημα συμβίωσης με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ρούσσο. Παράλληλα ο Ραζάκ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας και γενικότερα του Συριανούς για ότι έχουν κάνει γι αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: ''Δεν έχω και δεν θέλω να πω πολλά για όσα ακούγονται και γράφονται. Το μονο που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος της ομάδας του ΑΟ Σύρου και οι αγαπημένοι μου Συριανοί είναι ότι τους αγαπώ και τους ζητάω συγγνώμη που δεν έμεινα στην ομάδα... Πιστεύω ότι οποίους και να ήταν στη θέση μου θα είχε πάρει την ίδια απόφαση με εμένα. Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι εγώ αγαπώ τον ΑΟ Σύρου και γι αυτό όταν υπήρξε κάποιο πρόβλημα πριν 3 χρόνια εγώ δούλεψα τσάμπα για την ομάδα. Επίσης ένας βασικός λόγος που δεν έμεινα στην ομάδα είναι ότι ενώ με τον Μάκη Βαρθαλίτη είχα μία άψογη συνεργασία, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Γιώργο Ρούσσο, για το πρόσωπο του οποίου έχασα την εμπιστοσύνη μου. Αυτή τη στιγμή όμως δεν θέλω να αναφέρω τους λόγους που δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στον κύριο Ρούσσο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και όλους τους Συριανούς για ότι έχουν κάνει για εμένα!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares