Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 18:21

Όλοι οι Συριανοί πρέπει να είναι δίπλα στον ΑΟ Σύρου

Ο Κυριάκος Μανουδάκης σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης μιλάει για τον ΑΟ Σύρου, τον λόγο που επέτρεψε στην ομάδα και για πολλά άλλα θέματα της επικαιρότητας. Ο Κυριάκος Μανουδάκης σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης μιλάει για τον ΑΟ Σύρου, τον λόγο που επέτρεψε στην ομάδα και για πολλά άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Η παρουσία του θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία του φετινού ΑΟ Σύρου, αφού η ποδοσφαιρική του παρουσία και οντότητα μπορούν να γίνουν πυλώνες σταθερότητας, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μανουδάκη, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό, μετά την κίνηση του Γιώργου Φώσκολου να τον εντάξει στο ρόστερ ανήκει και επίσημα στον ΑΟ Σύρου.MANOU 5

Ο Μανουδάκης, διψασμένος όσο ποτέ για διάκριση θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των προπονητών του Ρούσσου - Βαρθαλίτη, ενώ όπως τονίζει παρακάτω, ο Γιώργος Ρούσσος αποτελεί γι αυτόν ''ποδοσφαιρικό μέντορα''.

 Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι που ευχαριστεί κι γενικότερα το ποδόσφαιρο στη Σύρο και στις Κυκλάδες δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την συνέντευξη που παραχώρησε, ο ''βραχύσωμος'' βιρτουόζος παίκτης στο sportcyclades.gr:

MANOY RAOYZΤι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι για να επιστρέψεις στον ΑΟ Σύρου;

''Η επιστροφη μου στον ΑΟΣ ηταν για 2 κυριως λογους. Ο προπονητης μου Γιωργος Ρουσσος και οι δύο διοικητικοι ηγετες της ομαδας, ο προεδρος Γιωργος Φωσκολος και ο αντιποροεδρος Πετρος Ραουζαιος. Θεωρω οι συγκεκριμενοι εχουν προσφερει πολλα στο Συριανο και εν γενει στο Κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο και τους θεωρω απο τους κορυφαιους διοικιτικους παραγοντες οσα χρονια παιζω μπαλα. Οσο αφορα το προπονητη Γεωργιο Ρουσσο ξεκινησα μαζι του τα ποδοσφαιρικα μου βηματα απο το δημοτικο εως το λυκειο και με την γνωση του και τις συμβουλες του εχω φτασει ως εδω που εχω φτασει. Ειναι θεωρω ο καλυτερος προπονητης που υπαρχει στις κυκλαδες''.

Πως νιώθεις για την επιστροφή σου στην ομάδα, τι σημαίνει για εσένα το όνομα ΑΟΣ;MANOU ORTHIOS

''Νιωθω ευτυχισμενος και χαρουμενος που θα παιξω παλι στην ομαδα του νησιου που βαζει παντα στοχους υψηλους... ΑΟΣ=Αγαπη, Ομαδα, Στοργη''

Η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και με πολλές απαιτήσεις και εσύ είσαι ένας από αυτούς που το ξέρουν καλά αυτό, έτσι δεν είναι;

''Νιωθω ειδικο βαρος της φανελας και σαν ενας απο τους παλιοτερους παιχτες της ομαδας θελω φετος να μεταλαμπαδεύσω το τι σημαινει ΑΟΣ στους καινουριους συμπαιχτες μου''. 

Θα μπορέσει η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος, pοιος θα είναι ο στόχος;

''Με σωστη οργανωμενη και πειθαρχημενη σοβαρη δουλεια που ειμαι σιγουρος φετος θα την εχουμε απο το τεχνικο επιτελειο και τη διοικηση η ομαδα δεν μπορει παρα να παει μονο για τον εναν και μοναδικο της στοχο που ειναι καταδικασμενη εκ γεννησεως γι αυτο. ΔΗΛΑΔΗ να πρωταγωνιστει παντου και παντα και να κραταει ψηλα την ποδοσφαιρικη σημαια του νησιου μας''.

Πως το βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

 ''Το φετινο πρωταθλημα το βλεπω πολυ ενισχυμενο και ανταγωνιστικο και υψηλου επιπεδου, εξαλλου δεν μπορουσε να ηταν διαφορετικο απο την μερα που ανελαβε προεδρος της ΕΠΣΚ ο Ρενος Φρερης''.

Πως βλέπεις τις άλλες ομάδες της Σύρου;

 ''Με τον Άγιαξ εχουμε μια συνεργασια οσο για τον Παγο τον βλεπω ανταγωνιστικο και φετος οπως παντα. Γενικά όλες οι ομάδες του νησιού θέλουμε να εχουν μια καλη πορεια''.

AOS THIELLA KOYPAΤι σημαίνει για σένα το όνομα Γιώργος Φώσκολος;

''Ειναι ο πριγκηπας των Κυκλαδων και ο προεδρος της καρδιας μου...''

Πιστεύεις ότι είναι φέτος είναι καλύτερο που δεν θα χρειαστούν τα έξτρα μπαράζ για τον πρωταθλητή μας;

''Το βασικο φετος ειναι οτι οι ομαδες γλιτωνουν εξοδα και το πρωταθλημα θα εχει ταυτοχρονα μια ομορφη και αγρια μορφη, γιατι ολες οι ομαδες θα θελουν να βγουν στη Γ' εθνικη και ετσι θα υπαρχει αυξημενη ανταγωνιστικοτητα''.

Σχολίασε μου τον περσινό νταμπλούχο Πανθηραϊκό και κάνε μου μία πρόβλεψη για την πορεία τουKYPELLO PANNIG

''Ο Πανθηραικος κατεκτησε δικαια το πρωταθλημα ηταν η καλυτερη ομαδα απο τις αλλες... Οι ανθρωποι της ομαδας επενδυσαν πολλα χρηματα, φερανε πολλους καλους παικτες που ειχαμε χρονια να δουμε στις κυκλαδες, το τελος ηρθε το αναμενομενα. Φετος πιστευω με την οικονομικη ανεση και την σοβαρη και οργανωμενη διοικηση και τους καλους παιχτες που εχει ο Πανθηραϊκος οτι, θα ειναι απο τις ομαδες που θα πρωταγωνιστησουν''.

Μία ευχή, ένα μήνυμα στον κόσμο και αν θες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους

''Καλω ολο το Συριανο κοσμο στο γηπεδο απο τον Σεπτεμβρη μεχρι τον Ιουνη να βαλουμε ολοι ενα λιθαρακι εμεις εντος γηπεδου και ο κοσμος εκτος γηπεδου να φτασουμε την ομαδα και το Συριανο ποδοσφαιρο παλι στο θρονο του. Θα πρεπει να καταλαβουν ολοι ότι μονο ΑΟΣ μπορει να πρωταγωνιστησει στη Συρο και ολοι μας, μακρυα απο μικροτητα, μικροψυχια και προσωπικους εγωισμους να σταθουμε αρωγοι στη προσπαθεια της ομαδας μας. ΤΕΛΟΣ θελω να ευχαριστησω ολη τη διοικηση της ομαδας, τον προεδρο και αντιπρεδρο, το τεχνικο επιτελειο και το ξαδερφο μου Κυριακο Μανουδακη που θα ειμαστε μαζι για πρωτη φορα σε ομαδα που με εμπιστευτηκαν... Θα ειμαι και φετος παλι στην ομαδα της καρδιας μου!''.

KYPELLO OLOI

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares