Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 20:52

Αίαντας Σύρου: Το τεχνικό επιτελείο της νέας σεζόν

Με προπονητή τον Μιχάλη Βασάλο και συνεργάτες στο προπονητικό team τους Σίμο Ρηγούτσο και Γιάννη Δαφνά θα πορευτεί το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου, σύμφωνα με δημοσίευμα της επίσημης σελίδας του Αίαντα Σύρου.

Η ομάδα της Σύρου είναι έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ εκτός των Ανδρών, στην ακόλουθη ανακοίνωση που ακολουθεί κάνει γνωστά τα ονόματα που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών. Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας της Σύρου κλείνουν με ένα όμορφο βίντεο αφιερωμένο στη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου:

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν μοιάζει με τις προηγούμενες. Στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά μικρέ παίζεις μπάλα…! Φοράς την κόκκινη φανέλα και μπαίνεις στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες σου για να παίξεις σαν άνδρας. Όπως κάθε χρονιά θα είμαστε όλοι δίπλα σου, υπερήφανοι που μεγάλωσες και παίζεις στο ανδρικό. Δίπλα σου στις χαρές και στις λύπες, στις νίκες και στις ήττες.

Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει στα μέλη του και στο φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, οτι και την νέα περίοδο όλα τα τμήματα (Κ13, Κ15, Κ17, Ανδρικό) θα αγωνιστούν στα επίσημα Πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Όπου παίζει ποδόσφαιρο θα παίζει και ο Αίας Σύρου.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Β Κατηγορία Ανδρών όπου οι αθλητές της Κ17 θα τιμήσουν τα χρώματα του Συλλόγου μας και θα ξεκινήσουν μαζί με τον προπονητή τους Μιχάλη Βασάλο, το ταξίδι στα πρωταθλήματα των μεγάλων. Συνεργάτες στο προπονητικό team θα είναι οι Σίμος Ρηγούτσος και Γιάννης Δαφνάς.

Υπενθυμίζουμε οτι ο Ajax Σύρου έχει δηλώσει την πρόθεση του να αγωνιστεί στο υπο σχεδίαση πρωτάθλημα Κ11 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι προπονητές του Συλλόγου μας θα αναλάβουν τα τμήματα ως εξής:

Τεχνικός Διευθυντής: Γιώργος Ρούσσος

Ανδρικό τμήμα – Κ17: προπονητής Μιχάλης Βασάλος

Κ15 – Κ13: προπονητής Νίκος Βουτσίνος

Κ11 (Junior): προπονητής Μιχάλης Βασάλος

Projunior (2008-09) – Bambini (2010-11): Σίμος Ρηγούτσος

Mini Bambini (2011+): Γιάννης Δαφνάς

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κώστας Συριανός

Προπονητής Ενδυνάμωσης: Μάρκος Πρίντεζης

Υπεύθυνη της Ακαδημίας αναλαμβάνει η κα Ελένη Κουλουμπή.

Είναι υποχρέωση όλων των μελών της οικογένειας του Ajax Σύρου να βοηθήσουμε και να συμπαραστεκόμαστε στα παιδιά μας, σε κάθε παιχνίδι των τμημάτων μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares