Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 02:44

''Κιτρίνισε'' με ανατροπή η πρωτιά [pics-vid]

Παρόντες φίλοι και γνωστοί συμμετείχαν και φέτοςστον καθιερωμένο Φιλικό Αγώνα ''Μανόλης Μάκαρης'' που διοργάνωσε για 11η φορά ο ΑΜΣ Φιλωτίου, τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει έργο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. 

Ο αγώνας έγινε χθες Πέμπτη 11 Αυγούστου, σε ένα γήπεδο στολίδι όπως είναι αυτό του ΔΑΚ Νάξου, που χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη και των συντηρητών του διαθέτει ένα άψογο αγωνιστικό χώρο.

Για ακόμη μία χρονιά υποστηρικτής του αγώνα ήταν το Καφέ Soulatso των Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι  είχαμε έναν αγώνα με πολλές φάσεις, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες, τον Μιχάλη Ανυφαντάκη που υπερασπίστηκε την εστία των ''Κίτρινων'' και τον ''Αναγεννημένο'' Μιχάλη Βασιλάκη που ήταν στα γκολ ποστ των ''Κόκκινων''.

Η ομάδα των ''Κόκκινων'' που είχε Φιλωτίτικο χρώμα στην σύνθεση της κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, με τέρματα των Ευριπιώτη και Ψαρρά. Οι ''Κίτρινοι'' ισορρόπησαν το παιχνίδι και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους μείωσαν σε 2-1 με τον Μαρούλη. Στην επανάληψη οι ''Κίτρινοι'' μπήκαν απαφασισμένοι και κέρδισαν πέναλτι σχετικά νωρίς με τον Κατσάνη να πέφτει στην περιοχή, τον Νεοκοσμίδη να υποδεικνύει  την εσχάτη των ποινών και τον Μαρούλη από τα 11 βήματα να νικά τον Βασιλάκη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ισα.

Η ολική ανατροπή ήρθε από τον συνήθη ύποπτο Κατσάνη, ο οποιος μετά από ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών σε όλη τη διάρκεια του ματς, τελικά έμελλε να πετύχει το πιο καθοριστικό τέρμα, γράφοντας το τελικό 3-2 που έδωσε τη νίκη και το κύπελλο στους ''Κίτρινους'' που αποτελούταν κατά κύριο λόγο από παίκτες των Παλαιμάχων του Πανναξιακού.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης με βοηθό τον κ. Φουτάκογλου, που τίμησαν και αυτοί με τη σειρά τους τη μνήμη του Μανόλη.

Ξεχωριστές παρουσίες αυτές του Βετεράνου του Πανιωνίου, Γιάννη Παπαχριστόπουλου, όπως και του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με τη διεθνή καριέρα, Αλέκου Κακλαμάνου, που έδωσε και φέτος το παρών, παίρνοντας λίγα λεπτά συμμετοχής. 

Για την ομάδα με τις κίτρινες φανέλες έπαιξαν οι: Ανυφαντάκης, Κατσάνης, Μυκονιάτης, Βαθρακοκοίλης Χ., Φάρκωνας, Παραβατός, Βουτσίνος, Αγγελής, Κατσούλης, Στεφάνου, Παπαχριστόπουος, Περιστεράκης, Μαρούλης, Μανδηλαράς, Νομικός.

Για την ομάδα με τις κόκκινες φανέλες έπαιξαν οι: Βασιλάκης, Λιόφαγος, Ψαρράς, Μάκαρης Ρ., Μουστάκης Γ., Μανιός, Μουστακης Σ., Κύλης, Βουγαζιανός, Βλασερός, Σχίζας, Ευριπιώτης, Κακλαμάνος.

Ευχαριστούμε

Οι οικογένεια του Μανώλη Μάκαρη επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να στείλει τις ευχαριστίες της στους χορηγούς Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρό (Soulatso Cafe), το ΔΣ του ΑΜΣ Φιλωτίου, τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, καθώς επίσης και σε όλους όσους διαιτήτευσαν, αγωνίστηκαν και παρακολούθησαν τον 11ο Φιλικό Αγώνα που γίνεται στη μνήμη του αλησμόνητου Μανόλη Μάκαρη.

Φωτογραφίες

Βίντεο από τις απονομές

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares