Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 16:31

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μας βοήθησαν

MARKOPOULIOTIS AEK

Το όνειρο ζωής για να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο κλαμπ δεν ανήκει αποκλειστικά σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά και στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν, τον υποστηρίζουν και στέκονται δίπλα του στις καλές και τις κακές στιγμές.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι η οικογένεια του ποδοσφαιριστή, και ειδικότερα οι γονείς, που ζουν κάθε βήμα, κάθε ανάσα του παιδιού τους, θέλοντας να γίνουν αρωγοί στο ''όνειρο'' του σπλάχνου τους.


Στην περίπτωση μας αναφερόμαστε στην οικογένεια Μαρκοπουλιώτη, την Μαίρη και τον Βασίλη, οι οποίοι είναι αυτοί που μεταλαμπάδευσαν στον Κωστή τους τον χαρακτήρα του αθλητή και εκείνος με τη σειρά του, ακολούθησε τα σωστά βήματα και με τη βοήθεια κάποιων ειδικών του χώρου, έφτασε στα 13 του να μετακομίσει από την Νάξοστην Αθήνα για λογαριασμό ενός μεγάλου κλαμπ όπως είναι η ΑΕΚ.


Βέβαια στην περίπτωση Μαρκοπουλιώτη, κάποιοι άνθρωποι, όπως ο ''Μεγάλος Ναξιώτης'' Στέλιος Μανωλάς και ο επίσης Ναξιώτης άνθρωπος του ποδοσφαίρου, Λευτέρης Ήμελος, έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο.


Έτσι ο πατέρας, Βασίλης Μαρκοπουλιώτης θέλησε μέσω του sportcyclades.gr να μιλήσει για τη νέα σελίδα στη ζωή του παιδιού του, ευχαριστώντας παράλληλα του ανθρώπους που είναι ειδικοί στον χώρο και στάθηκαν δίπλα στο πρώτο βήμα του Κωστή: ''Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που το παιδί μου θα είναι πλέον αθλητής της ΑΕΚ. Δούλεψε σκληρά στη Νάξο και του αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και για το ήθος του. Μεγάλωσε αθλητικά στον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και με την συμμετοχή του εκεί αναδείχθηκε σαν αθλητής . Στάθηκε τυχερός που του δόθηκε η ευκαιρία από έναν μεγάλο καταξιωμένο Ναξιώτη, τον Στέλιο Μανωλά που του άνοιξε την πόρτα, πιστεύοντας σε αυτόν και του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ . Εγώ και ο Κωστής ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκανε. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Επίσης ευχαριστώ τον φίλο μου Λευτέρη Ήμελο που χωρίς την βοήθεια του ο Κωστής δεν θα είχε κάνει αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή του. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ''.

MARKOPOULIOTIS PROPONITIKO KENTRO

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares