Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 21:19

Ο Μαρίνος Λιόντας στα γκολποστ του Πανσιφναϊκού

Ο Μαρίνος Λιόντας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Πανσιφναϊκού και θα είναι ο νέος ''φύλακας άγγελος'' της ομάδας Ο Μαρίνος Λιόντας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Πανσιφναϊκού και θα είναι ο νέος ''φύλακας άγγελος'' της ομάδας

Ο Μαρίνος Λιόντας θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του Πανσιφναϊκού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έρχονται στο site μας.

 Η διοίκηση της ομάδας που εργάζεται άοκνα προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του Λιόντα τον αντικαταστάτη του Κάραβου, που έπειτα από την καταλυτική του συμβολή στην ομάδα αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση διανύοντας στο 45ο έτος της ηλικίας του.

Ο Μαρίνος Λιόντας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Σίφνου και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του από την διοίκηση.

Όσο αφορά τον Νίκο Κάραβο στο εξής θα συνεχίσει ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοτικού Γηπέδου "Γ&Δ Συγγελίδη" αφού ήταν πολλά χρόνια η ψυχή της δημιουργίας του γηπέδου της Σίφνου και όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να είναι ο "αφανής" ήρωας του γηπέδου.

KARAVOS DAK

*Ο Καραβος στο ΔΑΚ Νάξου

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares