Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 13:15

Ο υψηλός στόχος αποτελεί κίνητρο

Πριν λίγο καιρό οι Κωτσαρής και Μπάλας είχαν μιλήσει στο sportcyclades.gr για την επιλογή τους να μετακομίσουν στη Σύρο για λογαριασμό του ΑΟ Σύρου. Χθες με την άφιξη τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τοποθετήθηκαν σχετικά με τους στόχους της ομάδας και την προετοιμασία στην εφημερίδα Κοινή γνώμη.

Ο Κώστας Κωτσαρής μίλησε στην "Κοινή Γνώμη" για το νησί της Σύρου, αλλά και για την καινούργια του ομάδα. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Α.Ο. Σύρου δεν είναι άγνωστος για τον Κωτσαρή, αφού ο παίκτης βρέθηκε αντίπαλος της ομάδας της Σύρου στον τελικό του κυπέλλου, καθώς τότε αγωνιζόταν στον Πανναξιακό: "Από τις πρώτες μου στιγμές στη Σύρο διαπίστωσα πως είναι ένα ωραίο νησί με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό γενικότερα. Η Σύρος διαθέτει ένα πολύ δυνατό και ιστορικό σωματείο, αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνισθεί σε μεγάλες κατηγορίες. Με τον Α.Ο. Σύρου έχω βρεθεί αντίπαλος και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, αφού διέθετε ένα οργανωμένο σύνολο, με καλούς ποδοσφαιριστές και μία διοίκηση που ήταν κοντά στην ομάδα. Από τις πρώτες μου επαφές που είχα με τους ανθρώπους της ομάδες διαπίστωσα πως είναι πολύ καλοί και κάνουν τα πάντα για το καλό του Α.Ο. Σύρου. Από εκεί και πέρα έχουμε όλοι μαζί έναν στόχο, όπως έχουμε πει και με τη διοίκηση και πιστεύω με τη δουλειά που θα κάνουμε να τα καταφέρουμε".

Για το αν μπορεί να καταφέρει ο Α.Ο. Σύρου να φτάσει ψηλά με το υπάρχον έμψυχο υλικό το νέο μεταγραφικό αστέρι της ομάδας είπε: "Ο Α.Ο. Σύρου μπορεί να φτάσει ψηλά, αυτός άλλωστε είναι και ο δικός μας στόχος, θέλουμε τον τίτλο και όλοι μαζί θα παλέψουμε γι' αυτόν. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να πάρουμε το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική. Μην ξεχνάμε πως φέτος δεν υπάρχουν τα μπαράζ και ο πρωταθλητής παίρνει το εισιτήριο με το κλείσιμο του πρωταθλήματος".

"Ο Α.Ο. Σύρου διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές"

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπάλλας αναφέρθηκε στον Α.Ο. Σύρου, τους στόχους του, αλλά και για τη θετική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε. "Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον Α.Ο. Σύρου την είδα με θετικό μάτι, καθώς είδα ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο με πλούσια ιστορία. Πλέον με το διαδίκτυο μπορείς να μάθεις τα πάντα κι αυτό που είδα εγώ είναι πως ο Α.Ο. Σύρου είναι μία μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα και το τεχνικό δίδυμο είναι πάρα πολύ καλό κι αυτό θα μας βοηθήσει κι εμάς να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Η φετινή χρονιά είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνει η ομάδα το βήμα παραπάνω. Δεν υπάρχουν μπαράζ και όλα είναι ανοικτά. Τώρα όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ' Εθνική".

Στη συνέχεια ο Μπάλλας αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας κι αν έχει τις δυνατότητες ο Α.Ο. Σύρου να πάρει το πρωτάθλημα. "Ένας από τους λόγους που με έκαναν να έρθω στη Σύρο είναι ο υψηλός στόχος που έχει στο φετινό πρωτάθλημα και γιατί διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει. Είναι για εμάς ένα μεγάλο κίνητρο και μπορούμε μέσα από τη δουλειά να φτάσουμε ψηλά".

Για το γεγονός πως του Γιώργου Ρούσσου του αρέσει η σκληρή προετοιμασία ο νέος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Σύρου είπε: "Από την πλευρά μου και πιστεύω πως ισχύει για όλα τα παιδιά, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα ήμαστε έτοιμοι για να κάνουμε πολλές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares