Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 11:42

Δήμος Θήρας: Θέλουμε στη Σαντορίνη τον Λευτέρη Πετρούνια

Ο Δήμος Σαντορίνης έσπευσε να εκφράσει ενδιαφέρον για να υλοποιήσει το όνειρο του Ολυμπιονίκη και κινεί τις διαδικασίες για να προσφέρει αυτό το «δώρο», ελάχιστη τιμή, στον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο «Άρχοντας των Δακτυλιδιών», ο «χρυσός» 26χρονος Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, έχει ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, αναζητώντας φιλοξενία σε ένα ελληνικό νησί.

Ο Δήμος Σαντορίνης έσπευσε να εκφράσει ενδιαφέρον για να υλοποιήσει το όνειρο του Ολυμπιονίκη και κινεί τις διαδικασίες για να προσφέρει αυτό το «δώρο», ελάχιστη τιμή, στον Λευτέρη Πετρούνια.

Έχοντας στη φαρέτρα του άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, την αγάπη του κόσμου και ιστορικές, υπέροχες αναμνήσεις ήρθε η ώρα να «αδειάσει» από σκέψεις και να απολαύσει την ελληνική ομορφιά. 

«Έχουμε την επιθυμία να βρεθεί ο δίαυλος επικοινωνίας με τον κορυφαίο αθλητή και να δεχτεί την πρόσκλησή μας. Θα ήταν μοναδική ευκαιρία ο Λευτέρης Πετρούνιας να επισκεφτεί το νησί μας τον Σεπτέμβριο, στην  εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Φυσικά, πρόκειται για μια πρόταση, καθώς μπορεί να επισκεφθεί την Σαντορίνη όποια περίοδο εκείνος επιθυμεί. Ο αθλητής μας χρειάζεται σίγουρα την ξεκούραση που του αξίζει, γιατί στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα μας χαρίσει κι άλλες μεγάλες νίκες και συγκινήσεις», δήλωσε στο protothema.gr o Αντιδήμαρχος Σαντορίνης, Καφούρος Μάρκος. 

«Ψάχνω να βρω ελληνικό νησί να με φιλοξενήσει!»

Ο Ολυμπιονίκης έχει εκφράσει την ανάγκη να φιλοξενηθεί σε ένα ελληνικό νησί, για να κάνει διακοπές στην κάμερα του gazzetta.gr. Μία ημέρα μετά το χρυσό μετάλλιο μίλησε για όλους και για όλα,  ευχαριστώντας και πάλι όλους τους Ελληνες.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares