Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 21:56

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! [pics-vid]

''Θα είστε πάντα ζωντανοί, ποτέ δεν σας λησμονούμε'', ήταν κάποια από τα συγκινητικά λόγια του πρόεδρου του Αστέρα Τραγαίας, Μιχάλη Παραρά, λίγο πριν την έναρξη του 2ου φιλικού αγώνα, αφιερωμένου στη μνήμη των δύο Νίκων που έχουν αφήσει ανεξίτηλη την στάμπα τους στο ποδόσφαιρο μας.

Ποιος δεν θυμάται τον ''Μαραντόνα των Κυκλάδων'' Νίκο Βλακό; Πως να ξεχάσεις τον Νίκο Βλησίδη και την αγάπη του και τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο; Κανένας μας δεν τους ξεχνά!

Ήμασταν όλοι μας εκεί... Στο γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας ''Νίκος Βλακός'' στο Χαλκί, όπου φιλοξενήθηκε φέτος αυτός ο ιερός αγώνας στη μνήμη δύο ανθρώπων που αποτέλεσαν ''κοσμήματα'' στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παρόντες πρώην συμπαίκτες και των δύο και αρκετοί γνωστοί που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη τους, σε ένα ραντεβού που υπάρχει η θέληση να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Ο αγώνας

Ποδόσφαιρο φυσικά και παίχτηκε και μάλιστα κατά διαστήματα πολύ καλό... Οι επίλεκτη ομάδα της Τραγαίας βέβαια πάει να δημιουργήσει την δική της παράδοση, καθώς ήταν αυτή που επικράτησε και φέτος με 3-1, κόντρα στους Απεραθίτες, που ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά λίγο η αστοχία τους και λίγο η ανωτερότητα του αντιπάλου τους οδήγησε τελικά στην φιλική ήττα.

Ο Μαρούλης με ένα καταπληκτικό βολέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 15', για να έρθει η ισοφάριση σε 1-1 με ένα εξίσου όμορφο γκολ από πλάγιο σουτ του Ζαφείρη. Ο Γιώργος Ονάσογλου λίγο πριν τη λήξη του 1ου μέρους κατάφερε να βάλει και πάλι μπροστά τους Τραγαιώτες, όταν με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και ένα γκολ του Σαλτερη στο 55' ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Βετεράνος του χώρου Γιώργος Γαβαλάς.

Αγωνίστηκαν οι εξής:

Τραγαία: Βαληνδράς, Ονάσογλου Γ., Ονάσογλου Μ., Φάρκωνας, Κατσούλης, Μαράκης, Μαρούλης, Βουτσίνος, Παραράς, Σαλτερής, Μαγκανάρης, Προμπονάς, Καπίρης, Λεγάκης Α., Λεγάκης Ν., Λεγάκης Γ., Ισπανόπουλος, Αντριέλος.

Απείρανθος: Καραπάτης, Καραπάτης Γ., Λεγάκης, Μαργαρίτης, Κασέμι, Αυγερινός Η., Σακελάριος Ν., Σακελάριος Δ., Αυγερινός Μ., Γλέζος, Σαρρής, Μπακοπάνος, Κελίδης, Τσίγκας, Κρητικός Φ., Κρητικός Π., Κατεινάς, Ζαφείρης, Απειρανθίτης.

*Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, ελπίζοντας ότι θα γίνει στο ίδιο γήπεδο το οποίο θα διαθέτει πλέον τάπητα, κάτι που ήταν όνειρο των δύο εκλιπόντων, αλλά και της τωρινής διοίκησης του Αστέρα Τραγαίας.

Ο λόγος του προέδρου του Αστέρα Τραγαίας Μιχάλη Παραρά

Φωτογραφίες από τον αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares