Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 22:20

Άρεσαν οι παλιοί, ''Χ'' με την ΙΝΚΑ

Ανταπόκριση Νίκος Ρούσσος

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πανθηραϊκός και ΙΝΚΑ σε φιλικό που έλαβε χώρα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Το ματς ήταν καλο σε γενικές γραμμές με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Ζώνα και τον Χανιώτικο σύλλογο να ισοφαρίζει με πέναλτι του Τσικουδάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, ενώ δεν υπήρξε η κλασική ευκαιρία.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός ανέβασε στροφές, έβαλε κάτω την μπάλα και ειδικά μετά την είσοδο στον αγώνα από τους Φύτρο και Περιάλη κυριάρχησε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά οι παίκτες που ανανέωσαν με την ομάδα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ενώ υπήρξε και η άτυχη στιγμή του τραυματισμού του Λούκα στο 2ο ημίχρονο και του Χύσα στο πρώτο, που αποχώρησαν τραυματίες.

Ποιοτική διαφορά στο γήπεδο πρόσθεσε επίσης και ο Αργεντινός Πόνσε που σε πολλά σημεία έδειξε στοιχεία παίκτη που μπορεί αν κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λαζαρίδης, Ζώνας, Πόνσε, Χύσα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζωντός, Λούκα, Περιάλης, Φύτρος, Παπίτσης, Αρβανίτης, Τζωρμπατζάκης, Παραλίκης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης) Γεωργίου, Γαλανίδης, Κομπογεννητάκης, Ταταράκης, Ζντρακοβιτς, Τσικουδάκης, Βεστάκης, Παληγεώργος, Σφακιωτάκης, Ντεντάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Τσίτσας, Περιδάκης, Καλοριζικάκης, Λέντι, Ασκητιδιάς, Γιακουμάκης, Γκουτζίδης, Παπαθανασίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares